Beoordelingen

TuttiPizza tracteert !

5,0 rating
03/07/2019

De kinderen van basisschool de Sleye hebben vandaag genoten van de heerlijke ijsjes van jullie 😉 bedankt namens alle kinderen echt een aanrader !

Basisschool de Sleye

Goed gezorgd !

5,0 rating
27/06/2019

Heerlijke pizza’s gegeten met de buurt; diverse soorten en voor ieder wat wils. Er is goed gezorgd en wij als buurt werden zo fijn ontzorgd. Top, een aanrader!

Elke uit Someren

Iedereen tevreden !

5,0 rating
25/06/2019

Heel goed, prima en goed verzorgd iedereen was tevreden en heeft lekker gegeten,
dank jullie voor de goede service.

Fam. Gommans uit Oirlo.

Goede en snelle service !

5,0 rating
13/06/2019

Bedankt voor de goede en snelle service en uiteraard de lekkere pizza’s! Onze zoon vond het prachtig om zelf een pizza te maken tijdens zijn communiefeest.

Fam. Zomers, Venlo

Boven verwachting !

5,0 rating
12/06/2019

Op ons feest kwam TuttiPizza. Erg netjes verzorgd. En bovendien lekkere, krokante, goed belegde pizza`s. Deze worden in punten geserveerd, zodat iedereen kan nemen waar men zin in heeft. De feestvierders waren allemaal blij verrast!
Bedankt voor de service. Het was boven onze verwachting.

Albert, Tienray

Volgende keer weer TuttiPizza !

5,0 rating
12/06/2019

Onze zoon Kaya deed zondag de communie. Tutti pizza kwam het eten verzorgen. Het was geweldig en super lekker! Op tijd aanwezig en een goede service! Bij een volgend feestje laten we Tutti pizza nog eens komen.
Bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten!

Sander Brands uit Nieuwstadt (Sittard)

Super vriendelijk !

5,0 rating
11/06/2019

Voor het communiefeestje van de zoon TuttiPizza laten komen. Op tijd aanwezig, snel opgestart, super vriendelijk EN (niet geheel onbelangrijk) gewoon lekkere pizza’s. Een aanrader voor ieder feestje.

Rob Pijpers, Venlo

TuttiPizza ook op de camping !

5,0 rating
05/06/2019

Op de verjaardag van mijn moeder hebben we op de camping heerlijke pizza’s gegeten! Een verrassing voor mijn moeder die zeker in de smaak viel. Voor iedereen wat wils, in de bus werden de pizza’s direct naar ieders wens bereid. Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd en goede service!

Anne op de camping in Grashoek

Glunderen van oor tot oor !

5,0 rating
03/06/2019

Op de communie van onze Sven heeft TuttiPizza heerlijke pizza’s geserveerd. Voor ieder wat wils en zelf samen te stellen. Goed verzorgd en alles netjes achter gelaten. Hij mocht op de wagen zelf zijn eigen pizza gaan maken. Voor het feestvarken echt heel leuk, hij glunderde van oor tot oor ! Hij en de gasten hebben heerlijk genoten van de lekkere pizza’s.

Dorien Wijen uit Nederweert-Eind.

Top service !!!

5,0 rating
29/05/2019

Vandaag Tutti Pizza op onze locatie Verzorgingshuis Sinselhof gehad. Iedereen heeft genoten van jullie overheerlijke pizza’s. Top service!!!
Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Team Welzijn Verzorgingshuis Sinselhof Venlo

Communiefeest Saar uit Lottum

5,0 rating
21/05/2019

Heerlijke pizza’s, zowel jong als oud hebben genoten en heerlijk gesmuld. Krokante dunne bodem, goed warm, gevarieerd en allemaal gemaakt met verse ingrediënten. Ook erg gastvrije en vriendelijke pizza-bakkers.

Fam.Janssen uit Lottum

Geweldige service !

5,0 rating
20/05/2019

Super bedankt voor de geweldige service en de overheerlijke pizza’s op de 18e en 21e verjaardag van Eva en Veerle. Iedereen vond het geweldig, we hebben genoten, een echte aanrader!!

Fam. Hanckx uit Venlo

Geweldig !

5,0 rating
16/05/2019

Team TuttiPizza heel hartelijk dank voor jullie heerlijke pizza’s die jullie gebakken hebben voor het communiefeest van onze zoon Dinand. Het was een groot succes en iedereen vond het heerlijk !! Ik raad dit aan zeker voor feesten en partijen, geweldig !!

Fam. van Erp-Hunslip uit Venlo

Super lekker !

5,0 rating
12/05/2019

De raad, dansmarietjes en bestuur van Meulewiekers uit Horst-Meterik hebben genoten van jullie heerlijke pizza’s
Ook de pizza vegetaria van de vrolijke meid uit 040 viel goed in de smaak. Ze zei dat hij 1000 was en groetjes terug.

Meulewiekers uit Horst-Meterik.

Super genieten

5,0 rating
12/05/2019

Wij hebben tijdens een feestavond mogen genieten van de lekkere pizza’s van Tutti pizza. Wij zullen zeker vaker gebruik gaan maken van deze pizzawagen. Echt een aanrader voor tijdens feestjes, iedereen was er enthousiast over.

Koen van de Caranvalsvereniging uit Horst-Meterik

Overheerlijk !

5,0 rating
09/05/2019

Voor een bedrijfslunch hebben we gekozen voor de lekkere pizza’s van TuttiPizza. De eerste ronde van 6 pizza’s stonden netjes op tijd klaar. Rijkelijk gevuld en overheerlijk. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.! Tot snel Wiel.

Drost Coatings / Venlo-Blerick

Een echte aanrader !

5,0 rating
06/05/2019

Een echte aanrader! We hadden TuttiPizza voor de verjaardag van onze zoon laten komen. Hij mocht zelf de eerste pizza maken, en heeft dat ook vol overgave gedaan. In één woord HEERLIJK.
Op 1 slice na waren alle 10 de pizza’s op. Bedankt voor de geweldige afsluiting.

Fam. Geelen-Cornelissen uit Blerick

Perfect en ga zo door!

5,0 rating
08/01/2019

“Zondag 6-1-2019 genoten van heerlijke pizza’s met de familie Frijters op de jaarlijkse familiedag. Perfect! echt genoten, goede snelle service, verse ingrediënten, mooie dunne krokante bodems, zeer rijkelijk belegd. Hygiënische werkwijze, mooie schone foodtruck! Staat bij ons voortaan in ons geheugen opgeslagen en we kunnen het een ieder aanraden. Bedankt en ga zo door!”

Bart en Lennie Frijters uit Velden

Overheerlijke pizza's!

5,0 rating
10/12/2018

“”Wij hebben het weekend van 8 december vriendenweekend gehad op locatie! TuttiPizza is hiervoor een perfecte optie voor het ‘avondeten’. Overheerlijke pizza’s! Genoeg keuze Geen afwas 😉 en zeer vriendelijk personeel! Ik zal zeker nog een keer een beroep op jullie gaan doen! TuttiPizza is TOP! “

Renee Janssen

TuttiPizza was de welbekende kers op de taart!

5,0 rating
12/11/2018

“We hebben 10 november jl. verjaardag feestje gevierd van onze dochters. TuttiPizza was hierbij de welbekende kers op de taart! Prachtige pizza’s zo uit de oven en rijkelijk belegd ! Meteen een aantal van ongeveer 6 pizza’s per ronde zodat er voor een ieder genoeg was. Vriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer ! Heerlijk gegeten door een fijn concept. Bedankt hiervoor en graag tot de volgende verjaardag! “

Danny en Lian uit Venlo

De Pizza's zijn rijkelijk belegd en veel verschillende soorten. Een echte aanrader !!

5,0 rating
18/10/2018

“Wij én onze gasten hebben tijdens ons feest genoten van de heerlijke pizza’s van TuttiPizza… Alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. De Pizza’s zijn rijkelijk belegd en veel verschillende soorten. Een echte aanrader !!”

Yvon Smeets uit Venlo

Pizza’s zijn heerlijk, zeer vriendelijke medewerkers!

5,0 rating
24/09/2018

“Vandaag met de familiedag genoten van de heerlijke pizza’s en ijsjes van TuttiPizza! Pizza’s zijn heerlijk, zeer vriendelijke medewerkers en duidelijke en heldere afspraken. Absoluut top!”

Maurice Hebben uit Beesel

Super lecker und knusprig und gut belegt

5,0 rating
19/09/2018

“Am 15.9. hatten wir eine Feier mit 60 Personen. Bereits die Absprachen mit TuttiPizza verliefen sehr gut. TuttipPizza war pünktlich, unkompliziert,sehr freundlich, super lecker und knusprig und gut belegt. Die Gäste waren alle sehr zufrieden und satt. Es wurde so lange gebacken, bis keiner mehr etwas essen wollte. Vielen lieben Dank und Grüße”

Claudia Püschel uit Kevelaer. (D)

We hebben gesmuld van de heerlijke pizza's

5,0 rating
18/09/2018

“Wij hadden afgelopen zaterdag onze eerste familiedag. Gezellig met z’n allen bij elkaar. Lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. We hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Van jong tot oud. Het was top. Bedankt voor de gezelligheid Stef en Kayleigh!!”

Familie Nijssen uit Hout-Blerick

Wat hebben ze gesmikkeld van jullie heerlijke pizza's!

5,0 rating
16/09/2018

“Hoi, Wat hebben ze gesmikkeld van jullie heerlijke pizza’s! Nogmaals heel hartelijk dank dat jullie een bijdrage geleverd hebben om deze dag tot een onvergetelijke herinnering te maken. Met vriendelijke groet, Suzan Ummenthun Wensvervuller Limburg Frits Spitsstraat 1 | 1217WC | Hilversum Postbus 13 | 1200AA | Hilversum www.makeawishnederland.org “

Make a wish voor Mike in Meerlo

Niet meer dan lof!

5,0 rating
10/09/2018

“Wat een heerlijke pizza’s en mooi concept! Niet meer dan lof! De pizzabakker die we geboekt hadden liet 1 dag van te voren afweten en TuttiPizza kon dit gelijk oplossen. Wat handig is is dat je steeds 6 pizza’s in stukken gesneden aangeboden krijgt waardoor iedereen gelijk kan eten. Super aardige mensen en super service! En de prijs? Nergens goedkoper!”

Patricia de Roder uit Maarheze

Mede dankzij TuttiPizza was het een geweldige dag!

5,0 rating
06/09/2018

“Afgelopen zondag, 2 september, hebben wij onze Zilveren bruiloft gevierd. Mede dankzij TuttiPizza was het een geweldige dag. Onze gasten waren zeer onder de indruk. De pizza’s waren heerlijk, veel verschillende soorten. Niks anders dan positieve reacties. Alles was zeer netjes verzorgd. Bedankt TuttiPizza voor de uitstekende service. “

Fam. Kisters uit Heerlen

De service en de kwaliteit waren top!!!!

5,0 rating
03/09/2018

“Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van mijn man en mijzelf gevierd. We wilden eens wat anders dan anders…….nou dat is gelukt!!! We hebben heerlijk genoten van de verschillende pizza’s. Alle gasten waren nieuwsgierig naar de pizzawagen en allemaal wel een kijkje komen nemen. De service en de kwaliteit waren top!!!! Bedankt en zeer zeker tot een volgende keer !”

Familie Vankan uit Linne

"Ons buurtfeest was geslaagd met jullie aanwezigheid

5,0 rating
30/08/2018

“Ons buurtfeest was geslaagd met jullie aanwezigheid, want bij een drankje hoort een hapje. We wisten van tevoren niet hoeveel mensen er op het feestje zouden komen en konden dus geen garanties geven. Top dat jullie het toch aandurfden! De klandizie was groot, jullie hebben stevig door moeten bakken maar ik heb alleen maar goede reacties gehoord over de kwaliteit. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!”

Organisatie buurtfeest Hasselderheide Velden

Werkelijk super lekker en het werkte perfect!

5,0 rating
27/08/2018

“Tuinfeestje met 20-25 man; Iedereen was erg verrast door de pizza wagen ! de pizza’s waren werkelijk super lekker en het werkte perfect! 6 pizza’s op tafel , en de volgende 6 zaten alweer in de oven.. super gedaan en zeker ga ik hier nog eens gebruik van maken.. bedankt !”

Fam. Geris uit Meijel

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking

5,0 rating
27/08/2018

“Afgelopen zaterdag hebben we mijn 30e verjaardag gevierd met ong. 70 gasten. Iedereen was verrast door de pizzawagen en we hebben veel complimenten van gasten gekregen over de heerlijke pizza’s en de goede verzorging. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!”

Fam. Schrijen uit Herten (Roermond)

Bedankt maar weer voor de heerlijke pizza's en de perfecte service!

5,0 rating
20/08/2018

“De familiedag van onze vriendengroep is afgelopen zaterdag extra goed geslaagd door medewerking van Tutti Pizza. Ze hadden zelfs Pizza’s met Nutella en vers fruit voorbereid die de kids heerlijk vonden. Bedankt maar weer voor de heerlijke pizza’s en de perfecte service!”

Familie Vaessen uit Maasbree

Top geregeld, zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
20/08/2018

“Met een gezelschap van jong tot oud een familiefeest zeer geslaagd afgesloten met het eten van de ter plekke gemaakte pizza’s. Alleen maar positieve reacties ontvangen van de deelnemers: ‘heerlijke pizza’s’, ‘fijn dat je steeds een stuk pizza kunt eten en hierdoor alle smaken kunt proberen’. Ook de speciaal voor de kinderen gemaakte pizza’s met nutella en fruit vielen zeer goed in de smaak. Niemand die lang hoeft te wachten, het gaat razendsnel. En dat in combinatie met een zeer scherpe prijs. Ondanks dat de locatie wat lastiger bereikbaar was voor jullie wagen, super dat jullie toch tot aan het gezelschap doorreden om echt bij de mensen de pizza’s te kunnen maken! Kortom, top geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. “

Ron Koolen uit Ospel

Dankjewel TuttiPizza voor het compleet maken van een geweldige avond!

5,0 rating
08/08/2018

“Wij hadden een gezellige poolparty in de tuin met onze Duitse familie. Niemand had hier nog ooit van gehoord, dus we waren erg benieuwd hoe alles in zijn werk ging. Alles van tevoren al doorgegeven en uiteindelijk verschenen er 16 overheerlijke pizza’s in 8 stukken gesneden en erna 15 ijsjes. Iedereen was tevreden en we werden goed verzorgd. Dankjewel TuttiPizza voor het compleet maken van een geweldige avond!”

Familie Peters uit Herten

Vriendelijk personeel en het belangrijkste....heerlijke en warme pizza's

5,0 rating
01/08/2018

“Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan het tracé van de ZLSM in Simpelveld, heeft TuttiPizza, op de donderdagavond, voor al onze 50 kampdeelnemers overheerlijke pizza’s gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste….heerlijke en warme pizza’s!” “

VOBULA @ ZLSM te Simpelveld

TuttiPizza BEDANKT!!!!

5,0 rating
30/07/2018

“vur de ierste kier heije weeij unne pizzawage! en de meiste minse op oos fiesje heije der nog noeit van gehuurd! Idderein voong t geweldig!T waas good verzorgd lekker en we heije allemoal blieje minse op oos fiest!nog ens TuttiPizza BEDANKT!!!!!”

Annie Huijs oet Panningen

Goede prijs-kwaliteit!

5,0 rating
15/07/2018

“Iedereen op ons tuinfeest was verrast door de pizza-wagen in de tuin. We hebben genoten van jullie heerlijke pizza’s. Goede prijs-kwaliteit en ruim voldoende soorten. Flexibele, prettige en snelle service. Thanks en tot een volgende keer!”

Petra uit Helden

Goede verzorging

5,0 rating
10/07/2018

“Net zoals de vorige keer niets dan lof voor de goede verzorging. De gasten waren enorm verrast en hebben genoten van de vers gemaakte pizza’s!!”

Hermien Steegh uit Belfeld

Super verse en heerlijke pizza's

5,0 rating
09/07/2018

“Heerlijk genoten van super verse en heerlijke pizza’s, niet vet en veel keuze en super goede smaak. Contact erg goed van tevoren en tijdens de avond. Aardige mensen. Het was mede dankzij jullie een top avond. Weer eens wat anders dan een bbq of frietwagen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt!!”

Yvonne Janssen uit Venlo

Genieten van de overheerlijke pizza's van TuttiPizza

5,0 rating
03/07/2018

“Ook wij hebben weer mogen genieten van de overheerlijke pizza’s van TuttiPizza , een echte aanrader! “

Familie Teunissen uit Venlo

Heerlijke pizza's

5,0 rating
02/07/2018

“Op mijn Abraham feestje heerlijk pizza’s om met zijn allen van te genieten. Contact vooraf liep goed en ook de verdere afstemming net zoals op de avond zelf. Bedankt”

Rob Muijsenberg uit Helden

Heerlijk, goede variatie

5,0 rating
25/06/2018

“We hebben een afsluitingsfeestje van mijn dochters volleybalteam gehad, met als afsluiter , PIZZA’S! Ze waren heerlijk, goede variatie en het personeel leuk in de omgang! Echt voor herhaling vatbaar!”

Lisette Slag uit Grubbenvorst

Goede kwaliteit

5,0 rating
25/06/2018

“Prima pizza’s goede kwaliteit en service en zeer attent ijs als toetje !”

Marc Nijssen uit Blerick

Onze gasten hebben genoten van de heerlijke pizza's!

5,0 rating
25/06/2018

“Afgelopen zaterdag TuttiPizza op bezoek gehad. Onze gasten en wij hebben genoten van heerlijke pizza’s Een aanrader! “

Geert en Paulien Coolen uit Horst-America

Heerlijke pizza's

5,0 rating
11/06/2018

“Heerlijke Pizza’s, geweldige service, en de ijsjes waren ook heel lekker, Italiaans ijs met een Italiaans tintje echt aan te bevelen!!”

Thea Peeters uit Beesel

Origineel idee

5,0 rating
04/06/2018

“Gisteren genoten van de pizza’s van TuttiPizza op het communiefeest van onze zoon. Iedereen vond het een origineel idee en was vol lof over de smaak en de variaties van de verschillende pizza’s. Onze zoon vond het geweldig dat hij zelf in de wagen een pizza mocht maken. “

Fam Keijsers uit Leunen

Heerlijke, vers gemaakte pizza's

5,0 rating
04/06/2018

“Gisteren familiedag gehad. Met jullie heerlijke, vers gemaakte pizza’s. Iedereen was erg enthousiast en de pizza’s waren heerlijk. Top!”

Familie Smedts uit Kessel

Erg professioneel

5,0 rating
28/05/2018

“Op het Communiefeest van onze dochter hebben jullie op een prima manier voor het eten gezorgd! Fleur vond de verrassing ook erg leuk! De pizza’s waren erg lekker. De pizza auto met oven is erg professioneel ingericht en er wordt op een zeer hygiënische manier gebakken. Super goed verzorgd! Ook het bakken van de glutenvrije pizza ging zonder problemen. Deze was ook erg lekker! TuttiPizza is een echte aanrader! “

Imke en Jeroen van Baal

Aanrader voor elk feestje!

5,0 rating
28/05/2018

“Het communiefeest van Ruth, onze dochter is mede door Tutti Pizza een onvergetelijke dag geworden voor haar. De pizza’s waren heerlijk, ze heeft zelf mee mogen bakken en de afspraken zijn wederom keurig nagekomen. Kortom: een aanrader voor elk feestje! Bedankt maar weer.”

Familie Vaessen uit Maasbree

Iedereen heeft genoten van de verse en warme pizza's

5,0 rating
23/05/2018

“Was hartstikke lekker en heel goed geregeld. We waren met een klein gezelschap en iedereen heeft genoten van de verse en warme pizza’s”

Leonie uit Venlo

Aardige mensen en goed verzorgd

5,0 rating
23/05/2018

“Op de communie van Lotte afgelopen maandag heeft iedereen genoten van de heerlijke pizza’s van TuttiPizza. Aardige mensen en heel goed verzorgd. Lotte vond haar eigen gemaakte pizza heerlijk. Bedankt voor alles, zo was het feest compleet. “

Frank, Bianca, Lotte en Imke uit Venlo

Echt top!

5,0 rating
18/05/2018

“Wij vonden het super en voor Malissa was het een extra verrassing ,ze wist niet wat we geregeld hadden en ze vond het geweldig . De reacties waren fijn om te horen de gasten vonden de pizza’s heerlijk. Jullie ook bedankt voor de geleverde service echt top. “

Malissa, Kim en Gijs uit Velden

Aanrader!

5,0 rating
02/05/2018

“Gisteravond met een aantal collega’s een lekkere pizza gegeten van TuttiPizza tijdens een avond-overleg. Vers voor de deur gebakken en daardoor lekker warm. Aanrader!”

CONTOUR accountants Venlo

Erg lekker, goed warm, veel keuze!

5,0 rating
05/03/2018

“TuttiPizza heeft op ons personeelsfeest voor het eten gezorgd. Iedereen vond de pizza’s erg lekker, goed warm, veel keuze. Het idee, pizza aan huis, is super bevonden. Is zeker een aanrader.”

BC Broekhin Jenaplan personeel uit Swalmen

Echt een aanrader!

5,0 rating
26/02/2018

“Heerlijke pizza. Aardig personeel en onze gasten waren erg te spreken over de pizza. Top, echt een aanrader. “

Rick Wijnhoven en familie uit Tegelen

Veel soorten overheerlijke pizza's

5,0 rating
13/02/2018

“Gisteren een heerlijk feestje gehad bij onze leider in Melderslo. Hij had Tutti Pizza geregeld, dat was echt fantastisch lekker. Veel soorten overheerlijke pizza’s en bereid door vakkundig vriendelijk personeel. Een echte aanrader! “

Voetbalelftal Wittenhorst 2 uit Horst

Een grote keuze aan heerlijke pizza's

5,0 rating
15/01/2018

” Vrijdag 12-1-2018 tijdens onze nieuwjaarsreceptie werd de catering verzorgd door Tutti Pizza. Een grote keuze aan heerlijke pizza’s en alles prima top geregeld.”

Ubroek BV Machinefabriek Blerick

Heerlijk goed belegde pizza's

5,0 rating
20/11/2017

“Heerlijke goed belegde pizza’s. Iedereen heeft ervan gesmuld en waren enthousiast. Ook leuke omgang met kleine kinderen. “

Mia Hendricks uit Venlo

Zeker voor herhaling vatbaar

5,0 rating
15/11/2017

“Wat waren de pizza’s heerlijk. Op mijn feestje ter gelegenheid van mijn 40 ste verjaardag. Allemaal leuke reacties gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals mijn grote dank daar voor. Groetjes Sabine “

Sabine Walraven uit Leunen

Mooi op tijd en heerlijk warm

5,0 rating
05/11/2017

“Via Like & Deelactie van TuttiPizza op Facebook hadden wij 4 pizza’s gewonnen! Mooi op tijd, heerlijk warm en krokant en vriendelijke service! Bedankt, we hebben ervan gesmuld!”

Yvette Timmermans uit Venlo

Heerlijk gegeten!

5,0 rating
17/10/2017

“Iedereen heerlijk gegeten, genodigden waren enthousiast.”

Fam Hermans uit Horst-Meterik

Overheerlijke pizza's!

5,0 rating
01/10/2017

“Op onze feestavond van Prei United in Melderslo, hebben jullie ons geweldig verrast met overheerlijke pizza’s! Geweldig personeel wat er voor zorgde dat wij een lekker bodempje hadden voor een geslaagde feestavond. TuttiPizza bedankt!”

Cafevoetbalvereniging Prei United uit Horst-Melderslo

Uiterst smaakvolle pizza's

5,0 rating
25/09/2017

“Tijdens de slotavond van onze activiteit de “11 van Venlo” een fietstocht van 11 jongeren die met kanker te maken hebben (gehad), hebben we kunnen kennis maken met de uiterst smaakvolle pizza’s van Tutti Pizza. Op een zeer vriendelijke en professionele wijze is door hun een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze avond. “

Ger Spee Toon Hermans uit Venlo

Zeer aan te bevelen

5,0 rating
21/09/2017

“Op zondag 17 september hebben wij het Pleuneweekend afgesloten met heerlijke verse pizza’s die door de 35 volwassenen en de kleintjes zeer smakelijk naar binnen zijn gewerkt. Zeer aan te bevelen.”

Familie Hogenbirk/de Bree/Pleune uit Hellevoetsluis

Genoten van de heerlijke pizza's!

5,0 rating
05/09/2017

“Genoten van de heerlijke pizza’s tijdens ons jaarlijkse ” personeelstennistoernooi”. “

Fam. Hermans uit Venlo

Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel

5,0 rating
29/08/2017

“We hebben genoten van de pizza’s. Iedereen was enthousiast. Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer!! “

Familie Mombarg-van Deursen, Maasbree

Heerlijke pizza's, vriendelijk personeel

5,0 rating
29/08/2017

“Alleen maar positieve en enthousiaste reacties van alle gasten gehoord (jong en oud)! De pizza’s waren heerlijk, vriendelijk personeel en goed overleg. Top!”

Familie Hermans uit Helden

Voor herhaling vatbaar

5,0 rating
14/08/2017

“Bedankt het was zeer geslaagd en de pizza was overheerlijk onze gasten waren er zeer over te spreken voor herhaling vatbaar bedankt”

Fam. Hermkens uit Velden

Heerlijke en warme pizza's!

5,0 rating
12/08/2017

“Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan “de Borggraaf” in Lottum, heeft TuttiPizza, op de woensdagavond, voor al onze 40 kampdeelnemers overheerlijke pizza’s gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste….heerlijke en warme pizza’s!”

www.vobula.nl

Heerlijk vers gebakken pizza's in eigen tuin!

5,0 rating
19/07/2017

“Het laten voorrijden van een mobiele pizzawagen was een groot succes voor jong en oud binnen onze familie. Een heerlijk vers gebakken pizza in eigen tuin, geweldig!”

Familie Jacobs uit Venlo

Overheerlijk

5,0 rating
17/07/2017

“De pizza’s waren super en het personeel vriendelijk. Het was weer overheerlijk en mede door jullie een top feest ! Bedankt daarvoor. Voor elk wat wils. Zeker weten tot ziens !”

de Boerenvlaegels uit Kessel

Heerlijke pizza's

5,0 rating
17/07/2017

“Tutti Pizza heeft onze familiedag op een geweldige manier afgesloten! Hartelijke mensen en heerlijke pizza’s!! Ontzettend bedankt!”

Fam. Driessen

Netjes verzorgd, hygiënisch en verukkelijk!

5,0 rating
16/07/2017

“Tutti Pizza zette de puntjes op de ‘i’ voor onze familiedag. Netjes verzorgd, hygiënisch maar bovenal verrukkelijke pizza’s! Wij hebben genoten! Dank je wel!”

Familiedag van Fam. v.d. Eertwegh

Overheerlijke pizza's

5,0 rating
05/07/2017

“Graag willen wij jullie ook nog hartelijk bedanken voor de super goede zorgen en overheerlijke pizza’s. Mede door jullie hebben we er een super geslaagd tuinfeest van kunnen maken …. we, maar eigenlijk, iedereen, hebben genoten!! “

Remy en Marianne uit Venlo

Heerlijk

5,0 rating
26/06/2017

“Heerlijke pizza’s…”

Vriendengroep VZN, Marielle uit Maasbree

Alleen maar enthousiaste reacties

5,0 rating
26/06/2017

“Alweer heerlijke pizza’s gegeten. Dit keer op ons eigen feestje .Alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten! Dank je wel Stef!”

Fam. Fleuren uit Baarlo

Helemaal geweldig

5,0 rating
21/06/2017

“Helemaal geweldig, en erg lekker .”

Fam. Hunnekens uit Helden-Grashoek

Complimenten en ga zo door!

5,0 rating
14/06/2017

“Wat een heerlijke afsluiting van onze familiedag! Iedereen was positief verrast en de pizza’s waren fantastisch. Complimenten en ga zo door!”

familie Hendriks uit Maasbree

Zeker voor herhaling vatbaar

5,0 rating
06/06/2017

“Het was een verrassing voor de feestvierders bij de communie, ze hebben genoten van de heerlijke pizza’s. Luuk mocht zelf een pizza maken en dat vond hij geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Linda Reinders uit Venlo

Een echte aanrader!

5,0 rating
29/05/2017

“Ook wij kunnen alleen maar vol lof spreken over TuttiPizza! Een echte aanrader! Overheerlijk!”

Vriendengroep de Garage uit Belfeld

Super gaaf

5,0 rating
22/05/2017

“Super gaaf. Leuk communie feest gehad met heeeeerlijke pizza’s .”

Familie Konings uit Tegelen

Super leuke dag!

5,0 rating
18/05/2017

“Wat een verrassing; TuttiPizza op de communie van Chyano en wat een lieve en aardige mensen werken hier. Bovendien waren de pizza ’s super lekker, is het systeem met budgetbewaking enz ook erg prettig en heeft dit al met al bijgedragen aan een superleuke dag ! Bedankt Wiel en Caidy ik zal deze dag nooit meer vergeten. “

Chyano, Ger, Wendy en Charissa

Onvergetelijke middag!

5,0 rating
15/05/2017

“Jullie hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt. De lekkere pizza’s in combinatie met de goede ambiance (buiten rond een kampvuur) en het leuke gezelschap maakten het top! “

Dames team MO gemeente Peel en Maas

Heerlijke pizza's en super service

5,0 rating
13/05/2017

“Goeie formule deze Pizza wagen! Heerlijke pizza’s en super services. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Familie Krebbers uit Well

Alles top in de puntjes geregeld!

5,0 rating
08/05/2017

“Een super communie feest gehad mede dankzij Tuttipizza. Alles top in de puntjes geregeld en goede kwaliteit pizza’s. Volgende feestje vragen wij jullie weer. Bedankt “

Fam. van Heel uit Venlo

Super service!

5,0 rating
07/05/2017

Iedereen heeft enorm genoten van de pizza’s. Waren echt heerlijk! Super service! Echte aanrader!

Chantal de Koning uit Venlo

Aanrader!!

5,0 rating
07/02/2017

Heerlijke pizza’s, belegd met verse producten. Aanrader!!

Dorien van Rensen uit Velden

De pizza's waren overheerlijk!

5,0 rating
30/01/2017

Onze complimenten en die van onze gasten. De pizza’s waren overheerlijk!

Michel en Petra, Abraham en Sara uit Meterik

Bedankt voor de lekkere pizza's!

5,0 rating
17/01/2017

Bedankt voor de lekkere pizza’s! Zeker de moeite waard en weer eens wat anders, diverse soorten verse pizza’s die op locatie worden gemaakt. Complimenten vanuit Meterik!

JongNL Horst- Meterik

Volgend jaar beslist weer

5,0 rating
11/12/2016

Vandaag bij TC De Snelle Sprong pizza als afsluiting van de oergezellige wintermixcompetitie dit jaar. Een aanrader, hartstikke lekker en de pizza vers voor de deur gemaakt. Volgend jaar beslist weer. Wiel bedankt. 🙂

Ingrid en Henk van TC De Snelle Sprong uit Tegelen

Complimenten en ga vooral zo door

5,0 rating
29/11/2016

Mede door jullie werd ons 25 jarig huwelijksfeest een succes! Wij en onze gasten vonden de pizza’s heerlijk. Complimenten en ga vooral zo door. Echt een aanrader

Fam. Twaalfhoven uit Maasbree

Een ECHTE aanrader voor elk feest

5,0 rating
28/11/2016

Wij de veteranen van VVV’03 hebben op 26-11 genoten van jullie over heerlijke pizza’s en zeker ook van jullie prettige service. Een ECHTE aanrader voor elk feest. Bedankt.

B. Kessels van voetbalvereniging VVV'03 uit Venlo

We zeggen het voort

5,0 rating
23/10/2016

Wij vonden het echt super goed! Heerlijke pizza’s, mooi op tijd aanwezig, vriendelijke mensen, kortom; we hebben genoten. En zo ook al onze gasten, zij waren allemaal verrast en hebben heerlijk gegeten. Hartelijk Bedankt! We zeggen het voort.

Irene Weijs uit Well

Dank jullie wel!

5,0 rating
14/10/2016

TuttiPizza kwam als afsluiting van de KidzBase Off Road dag 2016. We waren met 130 personen, maar daar draaide TuttiPizza zijn hand niet voor om. Alle pizza’s werden met een glimlach geserveerd en iedereen en met name de kinderen hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Dank jullie wel!

Stichting KidzBase uit Venlo

Compliment!

5,0 rating
12/10/2016

Ook via deze weg bedankt voor de vriendelijke en flexibele service en vooral de hele lekkere pizza’s! Ben blij dat ik jullie gevraagd heb. Jullie hebben zelfs mijn 78-jarige vader, die nog nooit een pizza at omdat hij dacht dat hij ze niet lekker zou vinden, aan het eten gekregen! Compliment!

Wilbert Coenders uit Meerlo

Super lekkere pizza´s

5,0 rating
10/10/2016

Super lekkere pizza´s en een groot succes op ons bedrijfsuitje van afgelopen vrijdag! Heel erg bedankt!

Sandra van J & M Beheer uit Bergschenhoek

Wat zijn deze pizza's lekker

5,0 rating
09/10/2016

Wat zijn deze pizza’s lekker. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook!! Super systeem….iedereen eet samen en voor iedereen genoeg keuze!!

Nikie

TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt

5,0 rating
28/09/2016

Afgelopen zondag neven-nichtendag gehad. TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt. Aan alle wensen werd voldaan. Boven onze verwachtingen. Bedankt voor alle lekkere pizza’s.

Aniek Donkers uit Helden (Dorp)

Bedankt voor de heerlijke verse pizza's !!!

5,0 rating
26/09/2016

Afgelopen zaterdag straatfeest gehad op de Smaragd in Venlo. Tuttipizza was ook aanwezig en het was een groot feest. Bedankt voor de heerlijke verse pizza’s !!!

Danny uit Venlo

Wat een succes

5,0 rating
18/09/2016

Zaterdag hadden we vrijwilligersdag van de sportvereniging KSV. ’s Middags hebben we wie is “De Mol” gedaan en ’s avonds hadden we ook nog een programma. Als organisatie dachten we: hoe leuk zou het zijn als we TuttiPizza laten komen voor het avondeten. En ja hoor dat hebben we gedaan en wat een succes. Iedereen was erg tevreden.

Vera Peeters van de Kesselse Sport Vereniging Kessel (L)

Aanrader!

5,0 rating
16/09/2016

Aanrader!

Fam.Trienekens uit Helden

SUPER!

5,0 rating
07/09/2016

Ter afsluiting van ons kamp kwam TuttiPizza bij ons verse pizza’s bakken. Iedereen (22 kinderen en alle begeleiders) waren erg tevreden over de lekkere pizza’s. Alles was prima geregeld. SUPER!

MOSA-Regio Zwem- en Waterpolovereniging uit Venlo

Even waren we weer terug in Italie

5,0 rating
05/09/2016

Even waren we weer terug in Italie, en dat bij ons voor de deur. Wat een lieve enthousiaste “pizza-bakkers” en heerlijke verse pizza’s. Het verjaardagsfeestje was zeer geslaagd, en hele enthousiaste gasten. Dank je wel TuttiPizza, Top!

Fam. Herlaar-Hamers uit Herten (Roermond)

TOP!

5,0 rating
15/08/2016

De lekkerste Pizza’s vers gebakken bij ons thuis voor de deur tijdens een verjaardagsfeestje afgelopen zondag. TuttiPizza het was fantastisch! We hebben er allemaal van genoten. TOP!

Ria en Gerard Corts uit Ede

Tot een volgende keer!

5,0 rating
07/07/2016

Afgelopen zaterdag familiedag met onze vrienden. Ondanks slechte weer TuttiPizza op bezoek en de kids mee in de wagen pizza’s bakken. iedereen vond het heerlijk en gezellig. wat ons betreft tot een volgende keer!

Ralf uit Maasbree

Heerlijke pizza's gegeten tijdens Communiefeest

5,0 rating
18/05/2016

Zondag heerlijke pizza’s gegeten tijdens Communiefeest van onze dochter Isa. Voor de deur, uitgebreide keuze en Isa vond nog het leukst dat ze zelf pizza’s mocht maken.

Yvonne uit Kessel

Genoten van de heerlijke pizza's

5,0 rating
07/05/2016

Afgelopen week genoten van de heerlijke pizza’s van Tutti Pizza tijdens de communie van onze dochter. Super leuk concept, de pizza’s waren overheerlijk. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Ilse uit Someren

Echt een aanrader

5,0 rating
30/04/2016

Vandaag op het feestje van mijn petekind overheerlijke pizza gegeten van Tutti Pizza. Vers voor de deur klaargemaakt in de Tutti Pizza bus, mmmm. Pizza Picante, Tonno en Primavera, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Bedankt Tutti Pizza bakker.

Ruud

Zeker voor herhaling vatbaar

5,0 rating
02/12/2015

Gisteren voor het eerst een pizza van TuttiPizza gegeten. Erg lekkere pizza, rijkelijk belegd en vers en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar zo tijdens de lunch!

ProfCore B.V.

Jammie, jammie!!

5,0 rating
21/09/2015

Afgelopen zaterdag hebben wij op een feestje kennisgemaakt met TuttiPizza.nl The Mobile Pizza Company! Heerlijke pizza’s, lekker warm en ter plaatse gebakken dus als je nog een foodtruck zoekt voor een feestje dan kijk ook maar eens op hun facebookpagina!! Jammie, jammie!!

Antoinette

Geweldig concept

5,0 rating
13/09/2015

Wat een geweldig concept en ook nog heerlijke pizza’s. Zo warm worden ze normaal thuis niet bezorgd!

@je

Helemaal top

5,0 rating
13/09/2015

Vandaag voor de verjaardag van onze dochter Tutti Pizza laten komen. Helemaal top. Pizza worden vers maar vooral met veel enthousiasme bereid. Voor diegene die eens wat anders willen…Tutti Pizza!!!

Ino

Top voor verjaardagen en feestjes

5,0 rating
09/08/2015

Net terug van verjaardag en onze eerste Tutti Pizza ervaring! Lekker vers bereide pizza’s met lekkere bodem! Top voor verjaardagen en feestjes. Ga zo door Tutti Pizza!

Sander

Chapeau

5,0 rating
22/06/2015

Chapeau, jullie komst op ons feest met zo’n 90 gasten was heerlijk, letterlijk en figuurlijk gesproken. Jullie pizza’s gingen er in als warme euhh pizza’s! Perfecte bodem en (fantasie)rijk belegd. Erg Lekker. Ook jullie enthousiaste en vrolijke aanwezigheid met de mobiel paste perfect bij de feestvreugde. Absoluut een aanrader.

Joke uit Sevenum

Voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
17/05/2015

Vandaag kennis gemaakt met Tutti Pizza. Wat een heerlijke pizza’s! De passie en het enthousiasme van de pizza makers spatte ervan af! Zeker voor herhaling vatbaar!

Leon

Super

5,0 rating
06/04/2015

Ben vandaag bij de open dag van Dekkers Tweewielers in Wanssum geweest en heb kennis gemaakt met jullie. Super.

Alda uit Meijel

Uw mening is belangrijk voor ons!