Reviews

Jouw mening is belangrijk voor ons!

Eerdere reviews

Catering "Dondersdag"

21/06/2024

TuttiPizza heeft de catering van onze familiedag verzorgd.

Voor een gezelschap van ruim dertig personen werden de Pizza’s vlot uitgeserveerd en met smaak opgegeten!

Door omstandigheden waren er minder mensen bij het eten als vooraf opgegeven. We konden zeer waarderen dat TuttiPizza hier soepel mee omging. Kortom Fijn bedrijf en heerlijke Pizza’s.

Ben Donders uit Kronenberg

Heerlijke pizza's

19/06/2024

Afgelopen zaterdag hadden we ons samen 100 feestje. We hadden TuttiPizza gevraagd om ons te voorzien van pizza’s. De eerste ging met en kleine gast mee naar huis, waar hij enorm blij mee was. Wij hebben verder genoten van allerlei verschillende pizza’s. Zelfs de vegetariërs onder ons hebben zelfs 6 verschillende varianten genuttigd. Maar iedereen benoemde dat ze heerlijk waren.

Lisette Slag uit Grubbenvorst

Heerlijke pizza’s en uitstekende service

06/06/2024

Wij kijken terug op een zeer geslaagde catering van Tutti Pizza.

Iedereen vond ze heerlijk en ze maken meer dan voldoende zodat iedereen genoeg heeft. Wat over is mag je houden met tips hoe deze op een goede manier weer te verwarmen.

Dat was dubbel genieten. Zeker een aanrader!!

Familie Heynen uit Kessel

Heerlijke pizza's en vriendelijk personeel

01/06/2024

Onlangs Tutti pizza ingehuurd voor een feestje. Het waren heerlijke pizza’s, veel variatie en heel vriendelijk personeel

Steffie Schell uit Tegelen

Geweldig!

01/06/2024

Lekkere vers bereide pizza’s bij jou thuis , hoe makkelijk is dat! De keuze is reuze dus voor ieder wat wils. TuttiPizza stond op ons communie feest en dat was zeer geslaagd!

Christel uit Baexem

Communie feest perfect opgesierd !

01/06/2024

Wat een traktatie voor onze Siem !

Tijdens zijn communiefeest werd dit perfect aangevuld door de overheerlijke pizza’s van TuttiPizza.

Iedereen heeft ervan genoten en de kwaliteit was Molto delizioso !!!

Fam. Deckers uit Maasbree

Heerlijk genoten tijdens onze neven/nichtendag

31/05/2024

Tijdens onze neven/nichtendag hebben wij heerlijk mogen genieten van de pizza’s van Tutti Pizza. Zelf met een kleine 30 personen was er meer dan genoeg voor iedereen. Iedereen vond het heerlijk!

Peet uit Sevenum

Heerlijk genoten tijdens onze bruiloft

25/05/2024

Wij hebben heerlijk genoten van de heerlijke pizza’s op onze bruiloft. Al onze gasten vonden het geweldig! Er was genoeg voor iedereen.

Menno uit Bennekom

Geweldig genoten van jullie pizza

21/05/2024

Heerlijke pizza, lekker vers en iedereen vond het heerlijk. Voor herhaling vatbaar!!

HARRIE Meijel

Heerlijke pizza tijdens onze familiedag

21/05/2024

Tijdens onze familiedag hebben we heerlijke, pizza’s gehad van TuttiPizza. Het regende pijpenstelen dus een warme pizza ging er goed in. Veel keuze, heerlijk knapperige bodem en per ronde genoeg pizza voor iedereen.

We kregen veel complimenten, dus bij deze: die zijn voor jullie!!!

Hilde uit Lottum

Top

16/05/2024

TuttiPizza heeft de pizza’s op ons feest top verzorgd! Ze smaakte heerlijk! Veel keuze voor ieder wat wils!

Michelle uit Valkenburg

Gezellige avond met lekkere pizza

03/05/2024

Tijdens onze familievakantie met 25 personen, de Pizzabus voor de 2e keer besteld. Heerlijk warme verse pizza. Vooral de pizza Parma viel erg in de smaak.

Fam. Schellekens uit Swolgen

Top verzorging tijdens onze kerstborrel

18/12/2023

Gisteren hebben de heren en dames van Tutti Pizza onze kerstborrel verzorgd van hun heerlijke catering. Ruim op tijd waren ze aanwezig en hebben gezorgd alle 100 gasten tijdig konden eten.

De pizza’s waren top! Goed belegd, lekker krokant, geen natte bedoeling. Iedereen heeft genoten.

Absolute aanrader!

Hotel Maashof Dennis Detillon uit Venlo

Absolute aanrader!!

15/12/2023

Wat een heerlijke manier om een bedrijfsfeestje te vieren! Zalige pizza’s en het was gewoon prima verzorgd. Beslist een aanrader als je je feest een origineel tintje wil geven. Bedankt Stef, voor je goede zorgen!

Ben Eilers Tenten uit Roermond

Goede keuze !

03/10/2023

Alle positieve reviews zeggen al genoeg: Lekkere pizza’s, Goede keuze, Meer als genoeg. En positieve reacties. BEDANKT!

Alda uit Tienray

Superlekkere pizza's !

02/10/2023

TuttiPizza is op onze feestavond van de spaarkas geweest. Superlekkere pizza’s. Veel keus, snel klaar en meer dan voldoende ! Goede kwaliteit en een zeer enthousiaste ondernemer die vol liefde zit voor zin zijn vak ! Wij zijn super tevreden !! We raden iedereen aan om het zelf eens te proberen.

Cafe t Dörp uit Broekhuizenvorst

Weer eens wat anders !

21/09/2023

Iedereen op de vrijwilligersavond heeft heerlijk gegeten van de pizza’s en genoten van de vele variaties. Prima verzorgd. Veel complimenten gekregen, weer eens wat anders !

Zorghoeve Ora et Labora uit 's Gravenmoer

Heerlijke pizza's !

18/09/2023

TuttiPizza heeft voor ons verjaardagsfeestje pizza’s verzorgd ! Heerlijke pizza’s en alle gasten waren erg te spreken over de pizza’s. Een aanrader !

Marc Snijders uit Venlo

Last minute pizza !

18/09/2023

Beetje op het laatste moment surprisefeestje geregeld voor onze zoon die 21 werd. Ze denken top mee en konden deze dag nog komen. Blij verrast en heerlijke pizza’s en vriendelijk personeel. Wij gaan ze zeker vaker laten komen, wij hebben genoten jong en oud !

Nathalie Smeets uit Maasbree

Antwoord van TuttiPizza

Ciao Nathalie, Wij hebben het met veel plezier gedaan, tot een volgende keer.

De pizza's waren superlekker !

12/09/2023

TuttiPizza zorgde bij onze familiedag voor de pizza’s en dat was een goede keuze!

De pizza’s waren super lekker !

En wat helemaal top was, was de variatie, echt lekker !

Zelfs voor de glutenallergie was er een oplossing.

Onze grote dank en wie weet tot een volgende keer !

Groetjes Familie Leppink

Leonie Leppink uit Malden.

Reviewformulier

Vul hieronder jouw beoordeling in.