Beoordelingen

Heerlijke pizza's en zo leuk dat ze aan huis vers gemaakt worden.

Rated 5 out of 5
09/05/2021

Top! De auto was ruim op tijd,erg schoon en alles werd vers bereid. En over de smaak viel niet te twisten. De bestelde pizza’s waren heerlijk, inclusief de bodem.

Angelique Reijnders

Reactie van TuttiPizza

Hoi Angelique, was leuk om te doen, 040 eg wel hé

Heerlijke pizza’s en top service

Rated 5 out of 5
08/05/2021

We zagen het busje onze straat inrijden en werden meteen enthousiast! Het zag er heel feestelijk uit. Pizza’s smaakten heerlijk en de service kon niet beter. We gaan Tuttipizza in de toekomst zeker vaker laten komen voor feestjes!

Bodine van Lier uit Tegelen

Je verwacht het niet (meer)

Rated 4 out of 5
08/05/2021

Je verwacht een pizza op een brommer maar je krijgt een volledige bus die ter plaatse komt bakken. Het duurt wat langer maar dan is de kwaliteit er wel. Uitstekende bodem en vriendelijke service

Bart

Festivalervaring

Rated 5 out of 5
03/05/2021

Wiel kwam met de foodtruck naar ons vakantiepark. Helaas had de eigenaar van het park liever niet dat de truck zonder overleg vooraf het park op kwam. Desondanks hebben we een leuke festivalervaring beleefd op het parkeerterrein en daarna hadden we heerlijk warme pizza’s om bij de tent op te eten. Leuk concept en heel erg bedankt!

Marieke uit Heemskerk

Heerlijk (1e bestelling)

Rated 5 out of 5
03/05/2021

Altijd lekker een warme pizza
Gezellige pizza bakker 👍🏻👌🏻
Volgende keer graag weer
Uit Lottum

Fred Nabben uit Lottum

Heerlijk!!

Rated 5 out of 5
28/04/2021

Wij hebben gisteren een geweldige Koningsdag gehad voor onze kindjes met als afsluiter op het einde Pizza!
De Kids waren zo blij en verrast. De pizza’s smaken HEERLIJK!! Super leuk concept en tot de volgende keer 😊👍

Miranda Ghamel uit Blerick

Heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
27/04/2021

Via een advertentie op facebook hier bij uit gekomen…vanaf 2 pizza’s te bestellen.
Leuke verassing voor op bijv. een verjaardag.
Onze kids waren enorm verrast , leuke afsluiter van de verjaardag die weer niet normaal gevierd kon worden ivm alle maatregelen.
De pizza’s waren lekker van smaak en hadden een goede krokante bodem…voor herhaling vatbaar!

Wendy v Rosmalen uit Blerick

Geweldig!

Rated 5 out of 5
27/04/2021

Wij hadden hier eigenlijk nog nooit van gehoord. Kwam per toeval een advertentie tegen ( om 8 uur ‘sochtends) en direct pizza’s besteld.
Mooi op tijd kwamen ze naast het huis de pizza bakken. Wat was dit tof!
Ja, dit gaan we vaker doen!

Margriet Holtman uit Venlo

Heerlijke Pizza's

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Erg lekkere pizza’s, komen zelfs op de camping voor je tent bakken. Ook een erg leuke beleving voor de kids. Zeer vriendelijke gastheer

Frank uit Venlo

Wat een beleving!

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Dit concept kende ik nog niet, maar wauw! Binnen afzienbare tijd stond de food truck voor de deur. De uiterst vriendelijke pizza bakker belde voordat hij ging bakken nog even om te vragen of er extra wensen waren. Even naar buiten om dit ongelofelijke tafereel van dichtbij te zien, en een praatje te maken. Je krijgt echt het gevoel dat je speciaal voor jou een pizzeria in je voortuin hebt staan. En door het zien van de verse ingredienten, het nette interieur, de klantvriendelijke pizza bakker en het ruiken van de geur tijdens het bakken, geniet je al voordat je eet. Super! Miste wel wat pittige pepers, maar als je die zelf in huis hebt, worden die er desgewenst op gelegd. Bedankt en tot zeker een volgende keer!

Jacques & Daisy uit Venlo

Heerlijke pizza erg vriendelijk

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Vanavond voor het eerst bij TuttiPizza besteld, maar dat gaan we zeker vaker doen. Erg vriendelijk, heerlijke pizza en omdat de pizza voor de deur gemaakt wordt ook nog warm. Aanrader!

Jan Bieseman uit Grubbenvorst

Heerlijke pizza!

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Gisteren de mannen verrast die hard gewerkt hebben het zwembad zomer klaar te maken! Een leuke nieuwe ervaring, een pizza die echt vers aan huis voor je neus gemaakt wordt. Je reserveert makkelijk online je pizza en tijdstip, netjes op tijd stond de TuttiPizza mobiel voor de deur! En niet geheel onbelangrijk, de pizza’s waren echt heerlijk. Zelf laat ik normaal de korstjes liggen, maar deze at ik op hoor ;)! Tot gauw weer TuttiPizza.

Suus Strijbos uit Belfeld

Heeeeerlijk

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Vandaag van jullie pizza gehad, kwam jullie vanmorgen per toeval tegen op Facebook en heb toen een bestelling gedaan meteen. Wat een gezellige pizza bakker, en die ook geheel open staat voor nieuwe ideeën. Toen kwam het moment dat we de pizza konden gaan eten. Van elke hap genoten, ze waren heeeeeerlijk. Voor ons geen andere pizza’s meer. Dus jullie gaan nog vaker in de Frederik Hendrikstraat komen hahaha. Echt helemaal top. Wat een kwaliteit. Normaal eet ik met gemak een pizza op, maar nu heb ik nog mijn man blij gemaakt met een stuk van mijn pizza. Zo goed en royaal gevulde pizza kom je maar zelden tegen. Echt fantastisch. Tot snel weer. Groetjes Esther de nieuwe tuttipizza fan ☺️

Esther Helsen uit Blerick

Reactie van TuttiPizza

Hoi Esther, dit is de mooiste review die TuttiPizza zich kan wensen. Bedankt voor deze geweldige reactie en tot gauw weerziens.
Team TuttiPizza

Perfecte bodem en Italiaanse smaken

Rated 5 out of 5
19/04/2021

Verwen je collega’s met een heerlijke Italiaanse, krokante en verse Pizza. Pizza laten bezorgen is een optie maar hem ter plaatse laten bereiden is alsof je in het restaurant op je eigen kantoor zit.

Venlogistics BV

Reactie van TuttiPizza

Bedankt voor je leuke reactie Ron

Vers, warm en heerlijk

Rated 5 out of 5
18/04/2021

Smaakvolle pizza’s voor je eigen voordeur klaargemaakt. Met verse ingrediënten, volop keuze voor ieders wensen. Heerlijk warm uit de oven en smullen maar.

Debbie uit Baarlo.

Geweldig concept

Rated 5 out of 5
17/04/2021

Leuk dat de pizza vers wordt bereid waar je bijstaat. Rijkelijk belegd, heerlijk vers krokant en een hele vriendelijke “Mario” de pizzabakker.
TOP!

Ed Stalman

Gaaf concept lekkere pizza's

Rated 4 out of 5
17/04/2021

Erg gaaf concept. Vers gebakken voor de deur. Vriendelijke pizzabakker. Pizza’s krokant gebakken en goed belegd. Smaken lekker. Zou met dit concept nog specialer / Italiaanser gemaakt kunnen worden.

Eric en Maril uit Baarlo

Heerlijk.

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Lekker krokant en warm op tafel. Gebakken voor de deur En zeer vriendelijk personeel. Goede service.

Ellico uit Blerick

Net ff anders

Rated 5 out of 5
13/04/2021

Heerlijke verse pizza, verwarmd op de stoep en perfect op tijd. Net ff een exta toevoeging bij een Corona verjaardag.

Fam. Gerits uit Grubbenvorst

Echte aanrader

Rated 5 out of 5
12/04/2021

Heel leuk concept.Zo krijg je heerlijke verse krokante Pizza, met lekkere verse ingredienten. En met heel gezellige mensen, voor je deur gebakken. wij gaan ze zeker vaker vragen.

Carsten en Roos uit Venlo

Waar voor je geld en prima concept.

Rated 5 out of 5
12/04/2021

Heerlijke pizza op een zeer prettige wijze geserveerd. Prettige mensen waar je zeker vaker bij wil bestellen. Echt een aanrader voor op het werk of in de buurt, zeker nu in coronatijd.

Therapiecentrum Roerdalen

Belissimo 😊

Rated 5 out of 5
11/04/2021

Overheerlijke pizza, uit de oven, direct op mijn bord. Ik ga hier vaker bestellen.

Jantine uit Tegelen.

Heerlijk!!!

Rated 5 out of 5
06/04/2021

Vandaag lekkere pizza’s gegeten!
Ze kwamen ze op de afgesproken tijd bij ons op de stoep bakken. Dus super service 👍🏻

Suzan Driessen uit Tegelen

Top ervaring

Rated 5 out of 5
06/04/2021

Heerlijke pizza’s, zeer vriendelijk en een hele leuke ervaring. Zeker voor herhaling!

Joyce uit Venlo

Heel goed !

Rated 5 out of 5
05/04/2021

Keurig op de afgesproken tijd. Heerlijke pizza’s, gezellige pizzabakkers, leuke sfeer thuis voor de deur!

Maartje Janssen Peeters uit Blerick

Erg lekker !

Rated 5 out of 5
29/03/2021

Vond het zelf een leuk idee om een pizzabus te laten komen.. Met vriendjes en vriendinnetjes erbij was het een gezellige avond. Leuk om te zien hoe de pizza’s live bereid werden. Deze waren trouwens erg lekker. De auto was perfect op tijd en de pizzabakker was zeer vriendelijk.

Bianca Peters uit Swalmen

Super lekkere pizza's

Rated 5 out of 5
27/03/2021

Volgens mijn vrouw lekkerste margherita ooit. De andere eters waren super enthousiast en de auto was perfect op tijd.
De pizzabakker was zeer vriendelijk.

Ed Muijs uit Roermond

Heerlijke pizza’s, super concept!

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Onze dochter had zich geen leukere verjaardagsverrassing kunnen bedenken dan de komst van Tutti Pizza! Ze vond het prachtig om de pizza’s live bereid te zien worden. En, net zo belangrijk, ze waren heerlijk.

Edwin Cornelissen uit Venlo

Tutti ervaring!

Rated 5 out of 5
08/03/2021

Wat een leuk concept. Mooi op tijd. Heerlijke pizza’s. Hele vriendelijke pizzabakker. Voor herhaling vatbaar.

Francina Kedong uit Roermond

Super ervaring!!

Rated 5 out of 5
01/03/2021

Heerlijke verse pizza gegeten.
Gezellig met het hele gezin mogen genieten van dit super concept.
Super vriendelijke pizza bakker die je stap voor stap mee neemt in het proces.
Mega toffe ervaring en voor herhaling vatbaar.

Familie van der Pol uit Steyl

Mooi concept. Gewoon voor de deur

Rated 5 out of 5
26/11/2020

Een heel mooi concept Gewoon heerlijke pizza’s, vers klaargemaakt voor de deur. De pizzabakkers zijn erg aardig en doen geweldig werk. Ook als je speciale wensen hebt is dat voor hun geen probleem. Tuttipizza is echt een aanrader voor een gezellig feestje. Wij hebben er in ieder geval heel erg van genoten en ze mogen zeker nog een keer terugkomen.

Wauw speciaal voor jou, Venray.

Zeer goed geregeld !!

Rated 5 out of 5
07/09/2020

Voor ons familieweekend in Sevenum de pizzabus van TuttiPizza laten komen. Zeer goede service en overheerlijke pizza’s! Zeker voor herhaling vatbaar!

Sanne uit Asten

Tweemaal fantastisch !!!

Rated 5 out of 5
17/08/2020

Deze week 2x genoten van de lekkerste pizza’s uit de regio. Op 2 verschillende locaties had men TuttiPizza geboekt en beide keren heerlijk gegeten. De volgende boeking staat alweer gepland! Een aanrader!

Seuren Grubbenvorst

SUPER!

Rated 4 out of 5
27/07/2020

Een aanrader! Heerlijke pizza’s en ontzettend leuk om ze vers voor de deur gebakken te krijgen. De verjaardag van onze zoon kon niet meer stuk dus zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Natascha Venlo

Heerlijk!

Rated 5 out of 5
06/07/2020

Het was gezellig en lekker. Veel keuze en iedereen inclusief de kids hebben gesmuld

Marcel uit Tienray

Gewoon heerlijk !

Rated 5 out of 5
06/07/2020

Heerlijke verse pizza’s!! Alles is volgens afspraak verlopen. Enthousiaste medewerkers van TuttiPizza. Onze medewerkers waren erg tevreden en hebben genoten van de pizza’s! Zeker voor herhaling vatbaar!

Woonwenz Venlo

Heerlijk !

Rated 5 out of 5
19/06/2020

Eenvoudig af te spreken, punctueel en heerlijke pizza’s! Aanrader voor een feestje!

Christel uit Herten (Roermond)

Absolute aanrader !

Rated 5 out of 5
16/06/2020

Een absolute aanrader. Fantastische pizza’s en perfect op tijd. Alles volgens afspraak. Prijs/kwaliteit een dikke 10! Absoluut voor herhaling vatbaar.

Familie Hogenkamp uit Tienray

Lekkere pizza, rijk belegd, knapperige bodem

Rated 5 out of 5
16/06/2020

Afspraak eenvoudig gemaakt, op afgesproken tijd aanwezig. Vriendelijk en goed geholpen. Eerlijke prijzen. Pizza was heerlijk! Snel klaar. Voldoende afwisseling, rijk belegd en knapperige dunne bodem.

Fam J. Gielen Grubbenvorst

Voor herhaling vatbaar!!!

Rated 5 out of 5
14/05/2020

Onze ervaring met TuttiPizza is zeer goed. Een prachtig concept om op deze manier bij de klant te komen. Afspraken netjes nagekomen en het belangrijkste, zeer lekkere pizza’s!!! Is zeker niet de laatste keer geweest. Tot de volgende keer

John Nagel, Sevenum

Delicious!

Rated 5 out of 5
04/01/2020

I ordered pizza again and was delicious! If you want a pizza that has a thin dough and is crunchy, be sure to order fromTutti Pizza.

Simona

Heerlijk!

Rated 5 out of 5
28/12/2019

Heerlijk een écht warme pizza thuisbezorgd, en geen lauwe slappe bodem maar een lekkere krokante bodem!
Vooral straks in het voorjaar en de zomer ook het ‘maken’ zichtbaar erbij maakt het af! Top.

Laurens - Venlo

Fantastic !

Rated 5 out of 5
27/12/2019

I ordered a pizza Hawai and the pizza Prosciutto they were delicious. The dough was crunchy, the ingredients were fantastic. The delivery was very fast and we certainly will order another.

Simona uit Venlo

Reactie van TuttiPizza

Hi Simona, Thks for the nice review, We are always at your service !

Vol belegde pizza !

Rated 5 out of 5
13/12/2019

Heerlijke krokante en vol belegde pizza! Voor de deur klaargemaakt en een kijkje in de mobiele keuken genomen. Echt een aanrader!

Hout-Blerick

Zeker aanrader !

Rated 5 out of 5
13/12/2019

Heerlijke verse pizza! Zeker een aanrader! Ze komen aan huis en bereiden de pizza waar je bij staat.

Jimmy

Alles smaakte prima !

Rated 5 out of 5
02/12/2019

Door een afzegging pas op vrijdagmiddag TuttiPizza kunnen vragen voor zaterdagmiddag voor een dikke 40 personen bij de VVV’03 veteranen . Gelukkig geen probleem voor hun, prima op afgesproken op tijd, dito personeel en ook niet geheel onbelangrijk, alles smaakte prima. Ook de prijs kwaliteits- verhouding uitstekend.
Bedankt voor de goede service.

VVV'03 veteranen, Venlo

Super ervaring !

Rated 5 out of 5
29/11/2019

Een super ervaring, in 30 minuten was ons personeel voorzien van heerlijke pizza’s. Echte aanrader !!

Mellantas BV, Sevenum

Vriendelijke bediening !

Rated 5 out of 5
26/11/2019

23-11-2019 feest met 80 personen geen probleem voor TuttiPizza. Vriendelijke bediening,pizza wordt ter plaatse klaar gemaakt met verse ingredienten. Pizza’ s waren heerlijk met krokante bodem, apparatuur super schoon en werd ook schoon gehouden, een echte aanrader, komen al vanaf 20 personen op locatie.

Frank en Jose oet Velde.

Niets was teveel !

Rated 5 out of 5
14/11/2019

Tijdens ons jaarlijks Ceciliafeest van het koor hebben we TuttiPizza laten komen. Wat waren de pizza’s lekker! Heerlijke krokante dunne bodem met diverse beleggen. Zelfs extra wensen, zoals glutenvrij en vegetarisch was geen probleem. Niets was te veel!
Een aanbeveling!

Resi Zeetsen, Venlo

Heerlijke pizza's !

Rated 5 out of 5
11/10/2019

Collega’s van Proteion thuiszorg vonden de pizza’s heerlijk, goede en vriendelijke bediening.
Super leuk idee voor bij een personeelsuitje.

Marly Hoeijmakers. Helden

Beter kan niet !

Rated 5 out of 5
02/10/2019

Wij hebben gisteren genoten van de heerlijke pizza’s. Vers gebakken, voor de deur! Beter kan niet.
Erg fijne service vanuit TuttiPizza.
Wij houden hem zeker in gedachten voor een eventuele volgende keer!!

De Zorggroep, Kleinschalig Wonen C Roermond,

Lekker gesmuld !

Rated 4 out of 5
17/09/2019

Afgelopen week voor het eerst van de pizza’s van TuttiPizza gesmuld, maar we waren erg tevreden. Lekkere pizza’s, en nette service. Leuk idee voor met een familiedag!

Familie Raedts uit Sevenum

Heerlijke pizza's !

Rated 5 out of 5
16/09/2019

Iedereen enthousiast! Heerlijke pizza’s! Goede service!

Familie Cremers, Venlo

Kwaliteit was als verwacht !

Rated 5 out of 5
12/09/2019

Ook nu weer bedankt ! Jullie inzet en kwaliteit was als verwacht en houden jullie vanzelfsprekend weer in het vizier voor toekomstige evenementen van het EATC

European Air Transport Command Eindhoven Airbase

Alleen maar goede reacties !

Rated 5 out of 5
10/09/2019

Voor de tweede keer was TuttiPizza op ons buurtfeest om de catering te verzorgen. Net als vorig jaar hebben we alleen maar goede reacties gehoord! Lekkere, goed belegde pizza’s met heerlijke krokante bodem. Alle pizzadozen waren helemaal leeg gegeten en door TuttiPizza netjes meegenomen. Wiel en Team: Bedankt voor de goede verzorging en de prettige samenwerking!

Organisatie buurtfeest Hasselderheide Velden

Reactie van TuttiPizza

Hoi Dominique, met aardige mensen om je heen is het gewoon leuk werken. Ik zie je volgend jaar, gaan we op de Franse Tour.
Bedankt en groetjes Wiel en Team

Uitstekende bediening !

Rated 5 out of 5
09/09/2019

Héérlijke pizza’s voor een eerlijke prijs met een uitstekende bediening !
Zeg wat je lust en het wordt voor je gemaakt !!
Ze waren éérder op dan ze het konden bakken telkens 6 tegelijk.
Geweldig en zeker aan te bevelen voor iedereen !

Familie Vlassak uit Budel

Lekkere krokante bodem !

Rated 5 out of 5
02/09/2019

Voor de familiedag waren we op zoek naar eens iets anders en dat was TuttiPizza! We hebben genoten van de verschillende soorten pizza’s, alle varianten (met lekkere krokante bodem) waren heerlijk. De pizzadozen waren iedere ronde snel leeg. Goed verzorgd, dankjewel!!

Familie Leijsten Egchel

Prima geregeld !

Rated 5 out of 5
28/08/2019

De aanwezigen op het kamp van MOSA~regio hebben genoten van de heerlijke pizza’s. Ook fijn dat glutenvrij mogelijk was. Alle afval werd meegenomen. Prima geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar.

Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio, Blerick

Lekker gegeten !

Rated 5 out of 5
07/08/2019

Goede afspraak, lekker gegeten, alle gasten waren zeer tevreden over de pizza’s

Camping de Torenvalk Helden-Grashoek.

TuttiPizza tracteert !

Rated 5 out of 5
03/07/2019

De kinderen van basisschool de Sleye hebben vandaag genoten van de heerlijke ijsjes van jullie 😉 bedankt namens alle kinderen echt een aanrader !

Basisschool de Sleye

Goed gezorgd !

Rated 5 out of 5
27/06/2019

Heerlijke pizza’s gegeten met de buurt; diverse soorten en voor ieder wat wils. Er is goed gezorgd en wij als buurt werden zo fijn ontzorgd. Top, een aanrader!

Elke uit Someren

Iedereen tevreden !

Rated 5 out of 5
25/06/2019

Heel goed, prima en goed verzorgd iedereen was tevreden en heeft lekker gegeten,
dank jullie voor de goede service.

Fam. Gommans uit Oirlo.

Goede en snelle service !

Rated 5 out of 5
13/06/2019

Bedankt voor de goede en snelle service en uiteraard de lekkere pizza’s! Onze zoon vond het prachtig om zelf een pizza te maken tijdens zijn communiefeest.

Fam. Zomers, Venlo

Boven verwachting !

Rated 5 out of 5
12/06/2019

Op ons feest kwam TuttiPizza. Erg netjes verzorgd. En bovendien lekkere, krokante, goed belegde pizza`s. Deze worden in punten geserveerd, zodat iedereen kan nemen waar men zin in heeft. De feestvierders waren allemaal blij verrast!
Bedankt voor de service. Het was boven onze verwachting.

Albert, Tienray

Volgende keer weer TuttiPizza !

Rated 5 out of 5
12/06/2019

Onze zoon Kaya deed zondag de communie. Tutti pizza kwam het eten verzorgen. Het was geweldig en super lekker! Op tijd aanwezig en een goede service! Bij een volgend feestje laten we Tutti pizza nog eens komen.
Bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten!

Sander Brands uit Nieuwstadt (Sittard)

Super vriendelijk !

Rated 5 out of 5
11/06/2019

Voor het communiefeestje van de zoon TuttiPizza laten komen. Op tijd aanwezig, snel opgestart, super vriendelijk EN (niet geheel onbelangrijk) gewoon lekkere pizza’s. Een aanrader voor ieder feestje.

Rob Pijpers, Venlo

TuttiPizza ook op de camping !

Rated 5 out of 5
05/06/2019

Op de verjaardag van mijn moeder hebben we op de camping heerlijke pizza’s gegeten! Een verrassing voor mijn moeder die zeker in de smaak viel. Voor iedereen wat wils, in de bus werden de pizza’s direct naar ieders wens bereid. Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd en goede service!

Anne op de camping in Grashoek

Glunderen van oor tot oor !

Rated 5 out of 5
03/06/2019

Op de communie van onze Sven heeft TuttiPizza heerlijke pizza’s geserveerd. Voor ieder wat wils en zelf samen te stellen. Goed verzorgd en alles netjes achter gelaten. Hij mocht op de wagen zelf zijn eigen pizza gaan maken. Voor het feestvarken echt heel leuk, hij glunderde van oor tot oor ! Hij en de gasten hebben heerlijk genoten van de lekkere pizza’s.

Dorien Wijen uit Nederweert-Eind.

Top service !!!

Rated 5 out of 5
29/05/2019

Vandaag Tutti Pizza op onze locatie Verzorgingshuis Sinselhof gehad. Iedereen heeft genoten van jullie overheerlijke pizza’s. Top service!!!
Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Team Welzijn Verzorgingshuis Sinselhof Venlo

Communiefeest Saar uit Lottum

Rated 5 out of 5
21/05/2019

Heerlijke pizza’s, zowel jong als oud hebben genoten en heerlijk gesmuld. Krokante dunne bodem, goed warm, gevarieerd en allemaal gemaakt met verse ingrediënten. Ook erg gastvrije en vriendelijke pizza-bakkers.

Fam.Janssen uit Lottum

Geweldige service !

Rated 5 out of 5
20/05/2019

Super bedankt voor de geweldige service en de overheerlijke pizza’s op de 18e en 21e verjaardag van Eva en Veerle. Iedereen vond het geweldig, we hebben genoten, een echte aanrader!!

Fam. Hanckx uit Venlo

Geweldig !

Rated 5 out of 5
16/05/2019

Team TuttiPizza heel hartelijk dank voor jullie heerlijke pizza’s die jullie gebakken hebben voor het communiefeest van onze zoon Dinand. Het was een groot succes en iedereen vond het heerlijk !! Ik raad dit aan zeker voor feesten en partijen, geweldig !!

Fam. van Erp-Hunslip uit Venlo

Super lekker !

Rated 5 out of 5
12/05/2019

De raad, dansmarietjes en bestuur van Meulewiekers uit Horst-Meterik hebben genoten van jullie heerlijke pizza’s
Ook de pizza vegetaria van de vrolijke meid uit 040 viel goed in de smaak. Ze zei dat hij 1000 was en groetjes terug.

Meulewiekers uit Horst-Meterik.

Super genieten

Rated 5 out of 5
12/05/2019

Wij hebben tijdens een feestavond mogen genieten van de lekkere pizza’s van Tutti pizza. Wij zullen zeker vaker gebruik gaan maken van deze pizzawagen. Echt een aanrader voor tijdens feestjes, iedereen was er enthousiast over.

Koen van de Caranvalsvereniging uit Horst-Meterik

Overheerlijk !

Rated 5 out of 5
09/05/2019

Voor een bedrijfslunch hebben we gekozen voor de lekkere pizza’s van TuttiPizza. De eerste ronde van 6 pizza’s stonden netjes op tijd klaar. Rijkelijk gevuld en overheerlijk. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.! Tot snel Wiel.

Drost Coatings / Venlo-Blerick

Een echte aanrader !

Rated 5 out of 5
06/05/2019

Een echte aanrader! We hadden TuttiPizza voor de verjaardag van onze zoon laten komen. Hij mocht zelf de eerste pizza maken, en heeft dat ook vol overgave gedaan. In één woord HEERLIJK.
Op 1 slice na waren alle 10 de pizza’s op. Bedankt voor de geweldige afsluiting.

Fam. Geelen-Cornelissen uit Blerick

Perfect en ga zo door!

Rated 5 out of 5
08/01/2019

“Zondag 6-1-2019 genoten van heerlijke pizza’s met de familie Frijters op de jaarlijkse familiedag. Perfect! echt genoten, goede snelle service, verse ingrediënten, mooie dunne krokante bodems, zeer rijkelijk belegd. Hygiënische werkwijze, mooie schone foodtruck! Staat bij ons voortaan in ons geheugen opgeslagen en we kunnen het een ieder aanraden. Bedankt en ga zo door!”

Bart en Lennie Frijters uit Velden

Overheerlijke pizza's!

Rated 5 out of 5
10/12/2018

“”Wij hebben het weekend van 8 december vriendenweekend gehad op locatie! TuttiPizza is hiervoor een perfecte optie voor het ‘avondeten’. Overheerlijke pizza’s! Genoeg keuze Geen afwas 😉 en zeer vriendelijk personeel! Ik zal zeker nog een keer een beroep op jullie gaan doen! TuttiPizza is TOP! “

Renee Janssen

TuttiPizza was de welbekende kers op de taart!

Rated 5 out of 5
12/11/2018

“We hebben 10 november jl. verjaardag feestje gevierd van onze dochters. TuttiPizza was hierbij de welbekende kers op de taart! Prachtige pizza’s zo uit de oven en rijkelijk belegd ! Meteen een aantal van ongeveer 6 pizza’s per ronde zodat er voor een ieder genoeg was. Vriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer ! Heerlijk gegeten door een fijn concept. Bedankt hiervoor en graag tot de volgende verjaardag! “

Danny en Lian uit Venlo

De Pizza's zijn rijkelijk belegd en veel verschillende soorten. Een echte aanrader !!

Rated 5 out of 5
18/10/2018

“Wij én onze gasten hebben tijdens ons feest genoten van de heerlijke pizza’s van TuttiPizza… Alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. De Pizza’s zijn rijkelijk belegd en veel verschillende soorten. Een echte aanrader !!”

Yvon Smeets uit Venlo

Pizza’s zijn heerlijk, zeer vriendelijke medewerkers!

Rated 5 out of 5
24/09/2018

“Vandaag met de familiedag genoten van de heerlijke pizza’s en ijsjes van TuttiPizza! Pizza’s zijn heerlijk, zeer vriendelijke medewerkers en duidelijke en heldere afspraken. Absoluut top!”

Maurice Hebben uit Beesel

Super lecker und knusprig und gut belegt

Rated 5 out of 5
19/09/2018

“Am 15.9. hatten wir eine Feier mit 60 Personen. Bereits die Absprachen mit TuttiPizza verliefen sehr gut. TuttipPizza war pünktlich, unkompliziert,sehr freundlich, super lecker und knusprig und gut belegt. Die Gäste waren alle sehr zufrieden und satt. Es wurde so lange gebacken, bis keiner mehr etwas essen wollte. Vielen lieben Dank und Grüße”

Claudia Püschel uit Kevelaer. (D)

We hebben gesmuld van de heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
18/09/2018

“Wij hadden afgelopen zaterdag onze eerste familiedag. Gezellig met z’n allen bij elkaar. Lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. We hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Van jong tot oud. Het was top. Bedankt voor de gezelligheid Stef en Kayleigh!!”

Familie Nijssen uit Hout-Blerick

Wat hebben ze gesmikkeld van jullie heerlijke pizza's!

Rated 5 out of 5
16/09/2018

“Hoi, Wat hebben ze gesmikkeld van jullie heerlijke pizza’s! Nogmaals heel hartelijk dank dat jullie een bijdrage geleverd hebben om deze dag tot een onvergetelijke herinnering te maken. Met vriendelijke groet, Suzan Ummenthun Wensvervuller Limburg Frits Spitsstraat 1 | 1217WC | Hilversum Postbus 13 | 1200AA | Hilversum www.makeawishnederland.org “

Make a wish voor Mike in Meerlo

Niet meer dan lof!

Rated 5 out of 5
10/09/2018

“Wat een heerlijke pizza’s en mooi concept! Niet meer dan lof! De pizzabakker die we geboekt hadden liet 1 dag van te voren afweten en TuttiPizza kon dit gelijk oplossen. Wat handig is is dat je steeds 6 pizza’s in stukken gesneden aangeboden krijgt waardoor iedereen gelijk kan eten. Super aardige mensen en super service! En de prijs? Nergens goedkoper!”

Patricia de Roder uit Maarheze

Mede dankzij TuttiPizza was het een geweldige dag!

Rated 5 out of 5
06/09/2018

“Afgelopen zondag, 2 september, hebben wij onze Zilveren bruiloft gevierd. Mede dankzij TuttiPizza was het een geweldige dag. Onze gasten waren zeer onder de indruk. De pizza’s waren heerlijk, veel verschillende soorten. Niks anders dan positieve reacties. Alles was zeer netjes verzorgd. Bedankt TuttiPizza voor de uitstekende service. “

Fam. Kisters uit Heerlen

De service en de kwaliteit waren top!!!!

Rated 5 out of 5
03/09/2018

“Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van mijn man en mijzelf gevierd. We wilden eens wat anders dan anders…….nou dat is gelukt!!! We hebben heerlijk genoten van de verschillende pizza’s. Alle gasten waren nieuwsgierig naar de pizzawagen en allemaal wel een kijkje komen nemen. De service en de kwaliteit waren top!!!! Bedankt en zeer zeker tot een volgende keer !”

Familie Vankan uit Linne

"Ons buurtfeest was geslaagd met jullie aanwezigheid

Rated 5 out of 5
30/08/2018

“Ons buurtfeest was geslaagd met jullie aanwezigheid, want bij een drankje hoort een hapje. We wisten van tevoren niet hoeveel mensen er op het feestje zouden komen en konden dus geen garanties geven. Top dat jullie het toch aandurfden! De klandizie was groot, jullie hebben stevig door moeten bakken maar ik heb alleen maar goede reacties gehoord over de kwaliteit. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!”

Organisatie buurtfeest Hasselderheide Velden

Werkelijk super lekker en het werkte perfect!

Rated 5 out of 5
27/08/2018

“Tuinfeestje met 20-25 man; Iedereen was erg verrast door de pizza wagen ! de pizza’s waren werkelijk super lekker en het werkte perfect! 6 pizza’s op tafel , en de volgende 6 zaten alweer in de oven.. super gedaan en zeker ga ik hier nog eens gebruik van maken.. bedankt !”

Fam. Geris uit Meijel

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking

Rated 5 out of 5
27/08/2018

“Afgelopen zaterdag hebben we mijn 30e verjaardag gevierd met ong. 70 gasten. Iedereen was verrast door de pizzawagen en we hebben veel complimenten van gasten gekregen over de heerlijke pizza’s en de goede verzorging. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!”

Fam. Schrijen uit Herten (Roermond)

Bedankt maar weer voor de heerlijke pizza's en de perfecte service!

Rated 5 out of 5
20/08/2018

“De familiedag van onze vriendengroep is afgelopen zaterdag extra goed geslaagd door medewerking van Tutti Pizza. Ze hadden zelfs Pizza’s met Nutella en vers fruit voorbereid die de kids heerlijk vonden. Bedankt maar weer voor de heerlijke pizza’s en de perfecte service!”

Familie Vaessen uit Maasbree

Top geregeld, zeker voor herhaling vatbaar!

Rated 5 out of 5
20/08/2018

“Met een gezelschap van jong tot oud een familiefeest zeer geslaagd afgesloten met het eten van de ter plekke gemaakte pizza’s. Alleen maar positieve reacties ontvangen van de deelnemers: ‘heerlijke pizza’s’, ‘fijn dat je steeds een stuk pizza kunt eten en hierdoor alle smaken kunt proberen’. Ook de speciaal voor de kinderen gemaakte pizza’s met nutella en fruit vielen zeer goed in de smaak. Niemand die lang hoeft te wachten, het gaat razendsnel. En dat in combinatie met een zeer scherpe prijs. Ondanks dat de locatie wat lastiger bereikbaar was voor jullie wagen, super dat jullie toch tot aan het gezelschap doorreden om echt bij de mensen de pizza’s te kunnen maken! Kortom, top geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. “

Ron Koolen uit Ospel

Dankjewel TuttiPizza voor het compleet maken van een geweldige avond!

Rated 5 out of 5
08/08/2018

“Wij hadden een gezellige poolparty in de tuin met onze Duitse familie. Niemand had hier nog ooit van gehoord, dus we waren erg benieuwd hoe alles in zijn werk ging. Alles van tevoren al doorgegeven en uiteindelijk verschenen er 16 overheerlijke pizza’s in 8 stukken gesneden en erna 15 ijsjes. Iedereen was tevreden en we werden goed verzorgd. Dankjewel TuttiPizza voor het compleet maken van een geweldige avond!”

Familie Peters uit Herten

Vriendelijk personeel en het belangrijkste....heerlijke en warme pizza's

Rated 5 out of 5
01/08/2018

“Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan het tracé van de ZLSM in Simpelveld, heeft TuttiPizza, op de donderdagavond, voor al onze 50 kampdeelnemers overheerlijke pizza’s gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste….heerlijke en warme pizza’s!” “

VOBULA @ ZLSM te Simpelveld

TuttiPizza BEDANKT!!!!

Rated 5 out of 5
30/07/2018

“vur de ierste kier heije weeij unne pizzawage! en de meiste minse op oos fiesje heije der nog noeit van gehuurd! Idderein voong t geweldig!T waas good verzorgd lekker en we heije allemoal blieje minse op oos fiest!nog ens TuttiPizza BEDANKT!!!!!”

Annie Huijs oet Panningen

Goede prijs-kwaliteit!

Rated 5 out of 5
15/07/2018

“Iedereen op ons tuinfeest was verrast door de pizza-wagen in de tuin. We hebben genoten van jullie heerlijke pizza’s. Goede prijs-kwaliteit en ruim voldoende soorten. Flexibele, prettige en snelle service. Thanks en tot een volgende keer!”

Petra uit Helden

Goede verzorging

Rated 5 out of 5
10/07/2018

“Net zoals de vorige keer niets dan lof voor de goede verzorging. De gasten waren enorm verrast en hebben genoten van de vers gemaakte pizza’s!!”

Hermien Steegh uit Belfeld

Super verse en heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
09/07/2018

“Heerlijk genoten van super verse en heerlijke pizza’s, niet vet en veel keuze en super goede smaak. Contact erg goed van tevoren en tijdens de avond. Aardige mensen. Het was mede dankzij jullie een top avond. Weer eens wat anders dan een bbq of frietwagen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt!!”

Yvonne Janssen uit Venlo

Genieten van de overheerlijke pizza's van TuttiPizza

Rated 5 out of 5
03/07/2018

“Ook wij hebben weer mogen genieten van de overheerlijke pizza’s van TuttiPizza , een echte aanrader! “

Familie Teunissen uit Venlo

Heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
02/07/2018

“Op mijn Abraham feestje heerlijk pizza’s om met zijn allen van te genieten. Contact vooraf liep goed en ook de verdere afstemming net zoals op de avond zelf. Bedankt”

Rob Muijsenberg uit Helden

Heerlijk, goede variatie

Rated 5 out of 5
25/06/2018

“We hebben een afsluitingsfeestje van mijn dochters volleybalteam gehad, met als afsluiter , PIZZA’S! Ze waren heerlijk, goede variatie en het personeel leuk in de omgang! Echt voor herhaling vatbaar!”

Lisette Slag uit Grubbenvorst

Goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
25/06/2018

“Prima pizza’s goede kwaliteit en service en zeer attent ijs als toetje !”

Marc Nijssen uit Blerick

Onze gasten hebben genoten van de heerlijke pizza's!

Rated 5 out of 5
25/06/2018

“Afgelopen zaterdag TuttiPizza op bezoek gehad. Onze gasten en wij hebben genoten van heerlijke pizza’s Een aanrader! “

Geert en Paulien Coolen uit Horst-America

Heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
11/06/2018

“Heerlijke Pizza’s, geweldige service, en de ijsjes waren ook heel lekker, Italiaans ijs met een Italiaans tintje echt aan te bevelen!!”

Thea Peeters uit Beesel

Origineel idee

Rated 5 out of 5
04/06/2018

“Gisteren genoten van de pizza’s van TuttiPizza op het communiefeest van onze zoon. Iedereen vond het een origineel idee en was vol lof over de smaak en de variaties van de verschillende pizza’s. Onze zoon vond het geweldig dat hij zelf in de wagen een pizza mocht maken. “

Fam Keijsers uit Leunen

Heerlijke, vers gemaakte pizza's

Rated 5 out of 5
04/06/2018

“Gisteren familiedag gehad. Met jullie heerlijke, vers gemaakte pizza’s. Iedereen was erg enthousiast en de pizza’s waren heerlijk. Top!”

Familie Smedts uit Kessel

Erg professioneel

Rated 5 out of 5
28/05/2018

“Op het Communiefeest van onze dochter hebben jullie op een prima manier voor het eten gezorgd! Fleur vond de verrassing ook erg leuk! De pizza’s waren erg lekker. De pizza auto met oven is erg professioneel ingericht en er wordt op een zeer hygiënische manier gebakken. Super goed verzorgd! Ook het bakken van de glutenvrije pizza ging zonder problemen. Deze was ook erg lekker! TuttiPizza is een echte aanrader! “

Imke en Jeroen van Baal

Aanrader voor elk feestje!

Rated 5 out of 5
28/05/2018

“Het communiefeest van Ruth, onze dochter is mede door Tutti Pizza een onvergetelijke dag geworden voor haar. De pizza’s waren heerlijk, ze heeft zelf mee mogen bakken en de afspraken zijn wederom keurig nagekomen. Kortom: een aanrader voor elk feestje! Bedankt maar weer.”

Familie Vaessen uit Maasbree

Iedereen heeft genoten van de verse en warme pizza's

Rated 5 out of 5
23/05/2018

“Was hartstikke lekker en heel goed geregeld. We waren met een klein gezelschap en iedereen heeft genoten van de verse en warme pizza’s”

Leonie uit Venlo

Aardige mensen en goed verzorgd

Rated 5 out of 5
23/05/2018

“Op de communie van Lotte afgelopen maandag heeft iedereen genoten van de heerlijke pizza’s van TuttiPizza. Aardige mensen en heel goed verzorgd. Lotte vond haar eigen gemaakte pizza heerlijk. Bedankt voor alles, zo was het feest compleet. “

Frank, Bianca, Lotte en Imke uit Venlo

Echt top!

Rated 5 out of 5
18/05/2018

“Wij vonden het super en voor Malissa was het een extra verrassing ,ze wist niet wat we geregeld hadden en ze vond het geweldig . De reacties waren fijn om te horen de gasten vonden de pizza’s heerlijk. Jullie ook bedankt voor de geleverde service echt top. “

Malissa, Kim en Gijs uit Velden

Aanrader!

Rated 5 out of 5
02/05/2018

“Gisteravond met een aantal collega’s een lekkere pizza gegeten van TuttiPizza tijdens een avond-overleg. Vers voor de deur gebakken en daardoor lekker warm. Aanrader!”

CONTOUR accountants Venlo

Erg lekker, goed warm, veel keuze!

Rated 5 out of 5
05/03/2018

“TuttiPizza heeft op ons personeelsfeest voor het eten gezorgd. Iedereen vond de pizza’s erg lekker, goed warm, veel keuze. Het idee, pizza aan huis, is super bevonden. Is zeker een aanrader.”

BC Broekhin Jenaplan personeel uit Swalmen

Echt een aanrader!

Rated 5 out of 5
26/02/2018

“Heerlijke pizza. Aardig personeel en onze gasten waren erg te spreken over de pizza. Top, echt een aanrader. “

Rick Wijnhoven en familie uit Tegelen

Veel soorten overheerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
13/02/2018

“Gisteren een heerlijk feestje gehad bij onze leider in Melderslo. Hij had Tutti Pizza geregeld, dat was echt fantastisch lekker. Veel soorten overheerlijke pizza’s en bereid door vakkundig vriendelijk personeel. Een echte aanrader! “

Voetbalelftal Wittenhorst 2 uit Horst

Een grote keuze aan heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
15/01/2018

” Vrijdag 12-1-2018 tijdens onze nieuwjaarsreceptie werd de catering verzorgd door Tutti Pizza. Een grote keuze aan heerlijke pizza’s en alles prima top geregeld.”

Ubroek BV Machinefabriek Blerick

Heerlijk goed belegde pizza's

Rated 5 out of 5
20/11/2017

“Heerlijke goed belegde pizza’s. Iedereen heeft ervan gesmuld en waren enthousiast. Ook leuke omgang met kleine kinderen. “

Mia Hendricks uit Venlo

Zeker voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
15/11/2017

“Wat waren de pizza’s heerlijk. Op mijn feestje ter gelegenheid van mijn 40 ste verjaardag. Allemaal leuke reacties gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals mijn grote dank daar voor. Groetjes Sabine “

Sabine Walraven uit Leunen

Mooi op tijd en heerlijk warm

Rated 5 out of 5
05/11/2017

“Via Like & Deelactie van TuttiPizza op Facebook hadden wij 4 pizza’s gewonnen! Mooi op tijd, heerlijk warm en krokant en vriendelijke service! Bedankt, we hebben ervan gesmuld!”

Yvette Timmermans uit Venlo

Heerlijk gegeten!

Rated 5 out of 5
17/10/2017

“Iedereen heerlijk gegeten, genodigden waren enthousiast.”

Fam Hermans uit Horst-Meterik

Overheerlijke pizza's!

Rated 5 out of 5
01/10/2017

“Op onze feestavond van Prei United in Melderslo, hebben jullie ons geweldig verrast met overheerlijke pizza’s! Geweldig personeel wat er voor zorgde dat wij een lekker bodempje hadden voor een geslaagde feestavond. TuttiPizza bedankt!”

Cafevoetbalvereniging Prei United uit Horst-Melderslo

Uiterst smaakvolle pizza's

Rated 5 out of 5
25/09/2017

“Tijdens de slotavond van onze activiteit de “11 van Venlo” een fietstocht van 11 jongeren die met kanker te maken hebben (gehad), hebben we kunnen kennis maken met de uiterst smaakvolle pizza’s van Tutti Pizza. Op een zeer vriendelijke en professionele wijze is door hun een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze avond. “

Ger Spee Toon Hermans uit Venlo

Zeer aan te bevelen

Rated 5 out of 5
21/09/2017

“Op zondag 17 september hebben wij het Pleuneweekend afgesloten met heerlijke verse pizza’s die door de 35 volwassenen en de kleintjes zeer smakelijk naar binnen zijn gewerkt. Zeer aan te bevelen.”

Familie Hogenbirk/de Bree/Pleune uit Hellevoetsluis

Genoten van de heerlijke pizza's!

Rated 5 out of 5
05/09/2017

“Genoten van de heerlijke pizza’s tijdens ons jaarlijkse ” personeelstennistoernooi”. “

Fam. Hermans uit Venlo

Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel

Rated 5 out of 5
29/08/2017

“We hebben genoten van de pizza’s. Iedereen was enthousiast. Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer!! “

Familie Mombarg-van Deursen, Maasbree

Heerlijke pizza's, vriendelijk personeel

Rated 5 out of 5
29/08/2017

“Alleen maar positieve en enthousiaste reacties van alle gasten gehoord (jong en oud)! De pizza’s waren heerlijk, vriendelijk personeel en goed overleg. Top!”

Familie Hermans uit Helden

Voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
14/08/2017

“Bedankt het was zeer geslaagd en de pizza was overheerlijk onze gasten waren er zeer over te spreken voor herhaling vatbaar bedankt”

Fam. Hermkens uit Velden

Heerlijke en warme pizza's!

Rated 5 out of 5
12/08/2017

“Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan “de Borggraaf” in Lottum, heeft TuttiPizza, op de woensdagavond, voor al onze 40 kampdeelnemers overheerlijke pizza’s gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste….heerlijke en warme pizza’s!”

www.vobula.nl

Heerlijk vers gebakken pizza's in eigen tuin!

Rated 5 out of 5
19/07/2017

“Het laten voorrijden van een mobiele pizzawagen was een groot succes voor jong en oud binnen onze familie. Een heerlijk vers gebakken pizza in eigen tuin, geweldig!”

Familie Jacobs uit Venlo

Overheerlijk

Rated 5 out of 5
17/07/2017

“De pizza’s waren super en het personeel vriendelijk. Het was weer overheerlijk en mede door jullie een top feest ! Bedankt daarvoor. Voor elk wat wils. Zeker weten tot ziens !”

de Boerenvlaegels uit Kessel

Heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
17/07/2017

“Tutti Pizza heeft onze familiedag op een geweldige manier afgesloten! Hartelijke mensen en heerlijke pizza’s!! Ontzettend bedankt!”

Fam. Driessen

Netjes verzorgd, hygiënisch en verukkelijk!

Rated 5 out of 5
16/07/2017

“Tutti Pizza zette de puntjes op de ‘i’ voor onze familiedag. Netjes verzorgd, hygiënisch maar bovenal verrukkelijke pizza’s! Wij hebben genoten! Dank je wel!”

Familiedag van Fam. v.d. Eertwegh

Overheerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
05/07/2017

“Graag willen wij jullie ook nog hartelijk bedanken voor de super goede zorgen en overheerlijke pizza’s. Mede door jullie hebben we er een super geslaagd tuinfeest van kunnen maken …. we, maar eigenlijk, iedereen, hebben genoten!! “

Remy en Marianne uit Venlo

Heerlijk

Rated 5 out of 5
26/06/2017

“Heerlijke pizza’s…”

Vriendengroep VZN, Marielle uit Maasbree

Alleen maar enthousiaste reacties

Rated 5 out of 5
26/06/2017

“Alweer heerlijke pizza’s gegeten. Dit keer op ons eigen feestje .Alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten! Dank je wel Stef!”

Fam. Fleuren uit Baarlo

Helemaal geweldig

Rated 5 out of 5
21/06/2017

“Helemaal geweldig, en erg lekker .”

Fam. Hunnekens uit Helden-Grashoek

Complimenten en ga zo door!

Rated 5 out of 5
14/06/2017

“Wat een heerlijke afsluiting van onze familiedag! Iedereen was positief verrast en de pizza’s waren fantastisch. Complimenten en ga zo door!”

familie Hendriks uit Maasbree

Zeker voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
06/06/2017

“Het was een verrassing voor de feestvierders bij de communie, ze hebben genoten van de heerlijke pizza’s. Luuk mocht zelf een pizza maken en dat vond hij geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Linda Reinders uit Venlo

Een echte aanrader!

Rated 5 out of 5
29/05/2017

“Ook wij kunnen alleen maar vol lof spreken over TuttiPizza! Een echte aanrader! Overheerlijk!”

Vriendengroep de Garage uit Belfeld

Super gaaf

Rated 5 out of 5
22/05/2017

“Super gaaf. Leuk communie feest gehad met heeeeerlijke pizza’s .”

Familie Konings uit Tegelen

Super leuke dag!

Rated 5 out of 5
18/05/2017

“Wat een verrassing; TuttiPizza op de communie van Chyano en wat een lieve en aardige mensen werken hier. Bovendien waren de pizza ‘s super lekker, is het systeem met budgetbewaking enz ook erg prettig en heeft dit al met al bijgedragen aan een superleuke dag ! Bedankt Wiel en Caidy ik zal deze dag nooit meer vergeten. “

Chyano, Ger, Wendy en Charissa

Onvergetelijke middag!

Rated 5 out of 5
15/05/2017

“Jullie hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt. De lekkere pizza’s in combinatie met de goede ambiance (buiten rond een kampvuur) en het leuke gezelschap maakten het top! “

Dames team MO gemeente Peel en Maas

Heerlijke pizza's en super service

Rated 5 out of 5
13/05/2017

“Goeie formule deze Pizza wagen! Heerlijke pizza’s en super services. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Familie Krebbers uit Well

Alles top in de puntjes geregeld!

Rated 5 out of 5
08/05/2017

“Een super communie feest gehad mede dankzij Tuttipizza. Alles top in de puntjes geregeld en goede kwaliteit pizza’s. Volgende feestje vragen wij jullie weer. Bedankt “

Fam. van Heel uit Venlo

Super service!

Rated 5 out of 5
07/05/2017

Iedereen heeft enorm genoten van de pizza’s. Waren echt heerlijk! Super service! Echte aanrader!

Chantal de Koning uit Venlo

Aanrader!!

Rated 5 out of 5
07/02/2017

Heerlijke pizza’s, belegd met verse producten. Aanrader!!

Dorien van Rensen uit Velden

De pizza's waren overheerlijk!

Rated 5 out of 5
30/01/2017

Onze complimenten en die van onze gasten. De pizza’s waren overheerlijk!

Michel en Petra, Abraham en Sara uit Meterik

Bedankt voor de lekkere pizza's!

Rated 5 out of 5
17/01/2017

Bedankt voor de lekkere pizza’s! Zeker de moeite waard en weer eens wat anders, diverse soorten verse pizza’s die op locatie worden gemaakt. Complimenten vanuit Meterik!

JongNL Horst- Meterik

Volgend jaar beslist weer

Rated 5 out of 5
11/12/2016

Vandaag bij TC De Snelle Sprong pizza als afsluiting van de oergezellige wintermixcompetitie dit jaar. Een aanrader, hartstikke lekker en de pizza vers voor de deur gemaakt. Volgend jaar beslist weer. Wiel bedankt. 🙂

Ingrid en Henk van TC De Snelle Sprong uit Tegelen

Complimenten en ga vooral zo door

Rated 5 out of 5
29/11/2016

Mede door jullie werd ons 25 jarig huwelijksfeest een succes! Wij en onze gasten vonden de pizza’s heerlijk. Complimenten en ga vooral zo door. Echt een aanrader

Fam. Twaalfhoven uit Maasbree

Een ECHTE aanrader voor elk feest

Rated 5 out of 5
28/11/2016

Wij de veteranen van VVV’03 hebben op 26-11 genoten van jullie over heerlijke pizza’s en zeker ook van jullie prettige service. Een ECHTE aanrader voor elk feest. Bedankt.

B. Kessels van voetbalvereniging VVV'03 uit Venlo

We zeggen het voort

Rated 5 out of 5
23/10/2016

Wij vonden het echt super goed! Heerlijke pizza’s, mooi op tijd aanwezig, vriendelijke mensen, kortom; we hebben genoten. En zo ook al onze gasten, zij waren allemaal verrast en hebben heerlijk gegeten. Hartelijk Bedankt! We zeggen het voort.

Irene Weijs uit Well

Dank jullie wel!

Rated 5 out of 5
14/10/2016

TuttiPizza kwam als afsluiting van de KidzBase Off Road dag 2016. We waren met 130 personen, maar daar draaide TuttiPizza zijn hand niet voor om. Alle pizza’s werden met een glimlach geserveerd en iedereen en met name de kinderen hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Dank jullie wel!

Stichting KidzBase uit Venlo

Compliment!

Rated 5 out of 5
12/10/2016

Ook via deze weg bedankt voor de vriendelijke en flexibele service en vooral de hele lekkere pizza’s! Ben blij dat ik jullie gevraagd heb. Jullie hebben zelfs mijn 78-jarige vader, die nog nooit een pizza at omdat hij dacht dat hij ze niet lekker zou vinden, aan het eten gekregen! Compliment!

Wilbert Coenders uit Meerlo

Super lekkere pizza´s

Rated 5 out of 5
10/10/2016

Super lekkere pizza´s en een groot succes op ons bedrijfsuitje van afgelopen vrijdag! Heel erg bedankt!

Sandra van J & M Beheer uit Bergschenhoek

Wat zijn deze pizza's lekker

Rated 5 out of 5
09/10/2016

Wat zijn deze pizza’s lekker. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook!! Super systeem….iedereen eet samen en voor iedereen genoeg keuze!!

Nikie

TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt

Rated 5 out of 5
28/09/2016

Afgelopen zondag neven-nichtendag gehad. TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt. Aan alle wensen werd voldaan. Boven onze verwachtingen. Bedankt voor alle lekkere pizza’s.

Aniek Donkers uit Helden (Dorp)

Bedankt voor de heerlijke verse pizza's !!!

Rated 5 out of 5
26/09/2016

Afgelopen zaterdag straatfeest gehad op de Smaragd in Venlo. Tuttipizza was ook aanwezig en het was een groot feest. Bedankt voor de heerlijke verse pizza’s !!!

Danny uit Venlo

Wat een succes

Rated 5 out of 5
18/09/2016

Zaterdag hadden we vrijwilligersdag van de sportvereniging KSV. ‘s Middags hebben we wie is “De Mol” gedaan en ‘s avonds hadden we ook nog een programma. Als organisatie dachten we: hoe leuk zou het zijn als we TuttiPizza laten komen voor het avondeten. En ja hoor dat hebben we gedaan en wat een succes. Iedereen was erg tevreden.

Vera Peeters van de Kesselse Sport Vereniging Kessel (L)

Aanrader!

Rated 5 out of 5
16/09/2016

Aanrader!

Fam.Trienekens uit Helden

SUPER!

Rated 5 out of 5
07/09/2016

Ter afsluiting van ons kamp kwam TuttiPizza bij ons verse pizza’s bakken. Iedereen (22 kinderen en alle begeleiders) waren erg tevreden over de lekkere pizza’s. Alles was prima geregeld. SUPER!

MOSA-Regio Zwem- en Waterpolovereniging uit Venlo

Even waren we weer terug in Italie

Rated 5 out of 5
05/09/2016

Even waren we weer terug in Italie, en dat bij ons voor de deur. Wat een lieve enthousiaste “pizza-bakkers” en heerlijke verse pizza’s. Het verjaardagsfeestje was zeer geslaagd, en hele enthousiaste gasten. Dank je wel TuttiPizza, Top!

Fam. Herlaar-Hamers uit Herten (Roermond)

TOP!

Rated 5 out of 5
15/08/2016

De lekkerste Pizza’s vers gebakken bij ons thuis voor de deur tijdens een verjaardagsfeestje afgelopen zondag. TuttiPizza het was fantastisch! We hebben er allemaal van genoten. TOP!

Ria en Gerard Corts uit Ede

Tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5
07/07/2016

Afgelopen zaterdag familiedag met onze vrienden. Ondanks slechte weer TuttiPizza op bezoek en de kids mee in de wagen pizza’s bakken. iedereen vond het heerlijk en gezellig. wat ons betreft tot een volgende keer!

Ralf uit Maasbree

Heerlijke pizza's gegeten tijdens Communiefeest

Rated 5 out of 5
18/05/2016

Zondag heerlijke pizza’s gegeten tijdens Communiefeest van onze dochter Isa. Voor de deur, uitgebreide keuze en Isa vond nog het leukst dat ze zelf pizza’s mocht maken.

Yvonne uit Kessel

Genoten van de heerlijke pizza's

Rated 5 out of 5
07/05/2016

Afgelopen week genoten van de heerlijke pizza’s van Tutti Pizza tijdens de communie van onze dochter. Super leuk concept, de pizza’s waren overheerlijk. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Ilse uit Someren

Echt een aanrader

Rated 5 out of 5
30/04/2016

Vandaag op het feestje van mijn petekind overheerlijke pizza gegeten van Tutti Pizza. Vers voor de deur klaargemaakt in de Tutti Pizza bus, mmmm. Pizza Picante, Tonno en Primavera, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Bedankt Tutti Pizza bakker.

Ruud

Zeker voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
02/12/2015

Gisteren voor het eerst een pizza van TuttiPizza gegeten. Erg lekkere pizza, rijkelijk belegd en vers en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar zo tijdens de lunch!

ProfCore B.V.

Jammie, jammie!!

Rated 5 out of 5
21/09/2015

Afgelopen zaterdag hebben wij op een feestje kennisgemaakt met TuttiPizza.nl The Mobile Pizza Company! Heerlijke pizza’s, lekker warm en ter plaatse gebakken dus als je nog een foodtruck zoekt voor een feestje dan kijk ook maar eens op hun facebookpagina!! Jammie, jammie!!

Antoinette

Geweldig concept

Rated 5 out of 5
13/09/2015

Wat een geweldig concept en ook nog heerlijke pizza’s. Zo warm worden ze normaal thuis niet bezorgd!

@je

Helemaal top

Rated 5 out of 5
13/09/2015

Vandaag voor de verjaardag van onze dochter Tutti Pizza laten komen. Helemaal top. Pizza worden vers maar vooral met veel enthousiasme bereid. Voor diegene die eens wat anders willen…Tutti Pizza!!!

Ino

Top voor verjaardagen en feestjes

Rated 5 out of 5
09/08/2015

Net terug van verjaardag en onze eerste Tutti Pizza ervaring! Lekker vers bereide pizza’s met lekkere bodem! Top voor verjaardagen en feestjes. Ga zo door Tutti Pizza!

Sander

Chapeau

Rated 5 out of 5
22/06/2015

Chapeau, jullie komst op ons feest met zo’n 90 gasten was heerlijk, letterlijk en figuurlijk gesproken. Jullie pizza’s gingen er in als warme euhh pizza’s! Perfecte bodem en (fantasie)rijk belegd. Erg Lekker. Ook jullie enthousiaste en vrolijke aanwezigheid met de mobiel paste perfect bij de feestvreugde. Absoluut een aanrader.

Joke uit Sevenum

Voor herhaling vatbaar!

Rated 5 out of 5
17/05/2015

Vandaag kennis gemaakt met Tutti Pizza. Wat een heerlijke pizza’s! De passie en het enthousiasme van de pizza makers spatte ervan af! Zeker voor herhaling vatbaar!

Leon

Super

Rated 5 out of 5
06/04/2015

Ben vandaag bij de open dag van Dekkers Tweewielers in Wanssum geweest en heb kennis gemaakt met jullie. Super.

Alda uit Meijel

Uw mening is belangrijk voor ons!