Veelgestelde vragen

TuttiPizza maakt het mogelijk op elke locatie op elk gewenst moment op uitsluitend ambachtelijke wijze overheerlijke pizza's te bereiden. Als klant regel je alles zelf bij TuttiPizza, van bestellen tot afrekenen. Gemakkelijker kan het niet.

Alle Pizza's worden zo met zorg en op traditionele wijze bereid. Geen lopende band werk, maar oorspronkelijke steenovens met warme vlammen, alles volgens Italiaanse traditie. TuttiPizza werkt uitsluitend met de beste verse ingrediënten, rechtstreeks uit Italie geimporteerd. Bovendien werkt TuttiPizza volgens HACCP richtlijnen en voldoen wij aan alle veiligheids- en hygiëne eisen.

Ja, alle auto’s van TuttiPizza zijn uitgerust met een echte pizza steenoven.

Ja, TuttiPizza maakt al haar pizza’s op traditionele wijze met dagverse ingrediënten.

Ja, TuttiPizza berekent nooit bezorgkosten.

Dit is alleen mogelijk als er voor het volgende tijdvak geen bestelling is geplaatst. De pizzabakker laat u dit graag weten! Betaling kan dan uitsluitend met pin.

Verkeersomstandigheden, parkeerproblemen of andere oorzaken die de pizzabakker niet zelf in de hand heeft, kunnen er toe leiden dat er incidenteel een kleine vertraging kan ontstaan. TuttiPizza behoudt zich het recht voor met een maximale vertraging van 30 minuten uw bestelling af te leveren. In de meeste gevallen ontvangt u van ons een sms berichtje.

TuttiPizza doet haar uiterste best om zo dicht mogelijk bij uw adres te parkeren.

Neen, de pizzabakker mag absoluut niet uit de auto komen. U dient uw bestelling zelf af te halen bij de auto.

Neen, op dit moment is een wijziging van tijdstip nog niet mogelijk.

Ja, TuttiPizza accepteert online uitsluitend betalingen via Ideal. In enkele gevallen kunt u aan de auto pinnen.

Neen, de pizzabakker is op geen enkele wijze bereikbaar. Wij streven ernaar om bij iedereen op tijd te komen, waardoor het niet mogelijk is om de pizzabakker te bereiken.

Dit kan, zorg er in dat geval voor dat u bij aankomst van TuttiPizza meteen aan de pizzabakker doorgeeft wat er gewijzigd dient te worden. Let op: de prijs van de gewijzigde pizza mag niet duurder zijn dan de bestelde pizza en bij wijziging naar een goedkopere pizza vind er GEEN verrekening plaats.