Reviews

Jouw mening is belangrijk voor ons!

Eerdere reviews

Dank jullie wel!

14/10/2016

TuttiPizza kwam als afsluiting van de KidzBase Off Road dag 2016. We waren met 130 personen, maar daar draaide TuttiPizza zijn hand niet voor om. Alle pizza’s werden met een glimlach geserveerd en iedereen en met name de kinderen hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Dank jullie wel!

Stichting KidzBase uit Venlo

Compliment!

12/10/2016

Ook via deze weg bedankt voor de vriendelijke en flexibele service en vooral de hele lekkere pizza’s! Ben blij dat ik jullie gevraagd heb. Jullie hebben zelfs mijn 78-jarige vader, die nog nooit een pizza at omdat hij dacht dat hij ze niet lekker zou vinden, aan het eten gekregen! Compliment!

Wilbert Coenders uit Meerlo

Super lekkere pizza´s

10/10/2016

Super lekkere pizza´s en een groot succes op ons bedrijfsuitje van afgelopen vrijdag! Heel erg bedankt!

Sandra van J M Beheer uit Bergschenhoek

Wat zijn deze pizza's lekker

09/10/2016

Wat zijn deze pizza’s lekker. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook!! Super systeem….iedereen eet samen en voor iedereen genoeg keuze!!

Nikie

TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt

28/09/2016

Afgelopen zondag neven-nichtendag gehad. TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt. Aan alle wensen werd voldaan. Boven onze verwachtingen. Bedankt voor alle lekkere pizza’s.

Aniek Donkers uit Helden Dorp

Bedankt voor de heerlijke verse pizza's !!!

26/09/2016

Afgelopen zaterdag straatfeest gehad op de Smaragd in Venlo. Tuttipizza was ook aanwezig en het was een groot feest. Bedankt voor de heerlijke verse pizza’s !!!

Danny uit Venlo

Wat een succes

18/09/2016

Zaterdag hadden we vrijwilligersdag van de sportvereniging KSV. ‘s Middags hebben we wie is “De Mol” gedaan en ‘s avonds hadden we ook nog een programma. Als organisatie dachten we: hoe leuk zou het zijn als we TuttiPizza laten komen voor het avondeten. En ja hoor dat hebben we gedaan en wat een succes. Iedereen was erg tevreden.

Vera Peeters van de Kesselse Sport Vereniging Kessel L

Aanrader!

16/09/2016

Aanrader!

Fam.Trienekens uit Helden

SUPER!

07/09/2016

Ter afsluiting van ons kamp kwam TuttiPizza bij ons verse pizza’s bakken. Iedereen (22 kinderen en alle begeleiders) waren erg tevreden over de lekkere pizza’s. Alles was prima geregeld. SUPER!

MOSA-Regio Zwem- en Waterpolovereniging uit Venlo

Even waren we weer terug in Italie

05/09/2016

Even waren we weer terug in Italie, en dat bij ons voor de deur. Wat een lieve enthousiaste “pizza-bakkers” en heerlijke verse pizza’s. Het verjaardagsfeestje was zeer geslaagd, en hele enthousiaste gasten. Dank je wel TuttiPizza, Top!

Fam. Herlaar-Hamers uit Herten Roermond

TOP!

15/08/2016

De lekkerste Pizza’s vers gebakken bij ons thuis voor de deur tijdens een verjaardagsfeestje afgelopen zondag. TuttiPizza het was fantastisch! We hebben er allemaal van genoten. TOP!

Ria en Gerard Corts uit Ede

Tot een volgende keer!

07/07/2016

Afgelopen zaterdag familiedag met onze vrienden. Ondanks slechte weer TuttiPizza op bezoek en de kids mee in de wagen pizza’s bakken. iedereen vond het heerlijk en gezellig. wat ons betreft tot een volgende keer!

Ralf uit Maasbree

Heerlijke pizza's gegeten tijdens Communiefeest

18/05/2016

Zondag heerlijke pizza’s gegeten tijdens Communiefeest van onze dochter Isa. Voor de deur, uitgebreide keuze en Isa vond nog het leukst dat ze zelf pizza’s mocht maken.

Yvonne uit Kessel

Genoten van de heerlijke pizza's

07/05/2016

Afgelopen week genoten van de heerlijke pizza’s van Tutti Pizza tijdens de communie van onze dochter. Super leuk concept, de pizza’s waren overheerlijk. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Ilse uit Someren

Echt een aanrader

30/04/2016

Vandaag op het feestje van mijn petekind overheerlijke pizza gegeten van Tutti Pizza. Vers voor de deur klaargemaakt in de Tutti Pizza bus, mmmm. Pizza Picante, Tonno en Primavera, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Bedankt Tutti Pizza bakker.

Ruud

Zeker voor herhaling vatbaar

02/12/2015

Gisteren voor het eerst een pizza van TuttiPizza gegeten. Erg lekkere pizza, rijkelijk belegd en vers en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar zo tijdens de lunch!

ProfCore B.V.

Jammie, jammie!!

21/09/2015

Afgelopen zaterdag hebben wij op een feestje kennisgemaakt met TuttiPizza.nl The Mobile Pizza Company! Heerlijke pizza’s, lekker warm en ter plaatse gebakken dus als je nog een foodtruck zoekt voor een feestje dan kijk ook maar eens op hun facebookpagina!! Jammie, jammie!!

Antoinette

Geweldig concept

13/09/2015

Wat een geweldig concept en ook nog heerlijke pizza’s. Zo warm worden ze normaal thuis niet bezorgd!

je

Helemaal top

13/09/2015

Vandaag voor de verjaardag van onze dochter Tutti Pizza laten komen. Helemaal top. Pizza worden vers maar vooral met veel enthousiasme bereid. Voor diegene die eens wat anders willen…Tutti Pizza!!!

Ino

Top voor verjaardagen en feestjes

09/08/2015

Net terug van verjaardag en onze eerste Tutti Pizza ervaring! Lekker vers bereide pizza’s met lekkere bodem! Top voor verjaardagen en feestjes. Ga zo door Tutti Pizza!

Sander

Reviewformulier

Vul hieronder jouw beoordeling in.